Yhteyshenkilö Sudet Salibandyssä:

Seuratyöntekijä, harrastepäällikkö

📱 0401328010

Katusählykiertue

Kesällä 2018 katusählyn Suomen mestaruuksista pelataan jo 23. kerran

Katusählyn kilpailutoiminta perustuu karsintaturnauksiin, joita järjestetään ympäri maan toukokuun puolesta välistä elokuun puoleen väliin. Karsintaturnausten sarjavoittajat kutsutaan perinteiseen finaalitapahtumaan 1.9.2018 Mäntymäen kentälle, Helsinkiin.

Karsintaturnausten järjestämisesta vastaavat Salibandyliiton jäsenseurat.

Turnausjärjestäjänä seura vastaa turnauksen järjestelyistä ja toteutuksesta. Vastineeksi turnauksen järjestämisestä seura kerää osallistujajoukkueilta osallistumismaksut, jotka se saa tulospalveluvähennyksen jälkeen itselleen. Seura vastaa paikallisista sopimuksista ja sitoutuu noudattamaan Katusählykiertueen yhteistyösopimuksia.

Salibandyliitto tukee turnausjärjestäjiä ja tehostaa kiertueviestintää palkkaamalla kesän ajaksi määräaikaiseen työsopimukseen kiertuepromoottorin. Kiertuepromoottori kiertää kesän aikana 10-15 osaturnausta, mukanaan kiertuekalusto (4 kaukaloa maaleineen, äänentoistojärjestelmä sekä kumppaneiden näkyvyyselementit), tehostaen näiden turnausten reaaliaikaista some-näkyvyyttä. Kiertuepromoottori tukee myös muita osaturnausjärjestäjiä tapahtumiensa ennakko- ja jälkiviestinnässä.

Tulevana kesänä kaikissa Katusählykiertueen turnauksissa käytetään Statbeat-turnaushallintajärjestelmää. Statbeat mahdollistaa koko tapahtuman hallinnoinnin – ilmoittautumisen, laskutuksen, otteluohjelman rakentamisen sekä tulospalvelun – yhden järjestelmän kautta. Statbeatin kustannus turnausjärjestäjälle on 6€ / osallistuva joukkue ja sen käyttäminen on pakollista kaikissa turnauksissa.

Vuonna 2018 katusählyn Suomenmestaruuksista otellaan kuudessa sarjassa:

miesten ja naisten sarjat ovat avoimia kaikille.
poikien ja tyttöjen sarjoihin saavat osallistua kaikki alle 16-vuotiaat (2002- tai myöhemmin syntyneet) pojat ja tytöt.
sekasarjassa on kentällä oltava koko ajan vähintään yksi mies ja yksi nainen joukkuetta kohti.
firmasarja on tarkoitettu työyhteisöille ja heidän perheenjäsenilleen.

Pelaaja voi pelata turnauskohtaisesti yhdessä joukkueessa sarjaa kohden. Osallistua saa useampaan karsintaturnaukseen, mutta finaalipaikan voi ansaita vain yhdessä joukkueessa. Voitettuaan siis karsintaturnauksen, ei pelaaja saa pelata samaa sarjaa ennen finaaliturnausta.

Karsintaturnausten virallisten sarjojen voittajajoukkueet saavat kutsun jatkamaan Katusählyn Suomenmestaruuden metsästystä suureen finaalitapahtumaan 8. syyskuuta Helsinkiin, Mäntymäen kentälle.

 

Klikkaamalla alla olevaa Tupla Katusähly 2018 Kouvola banneria pääset ilmoittautumaan Kouvolan osakilpailuun!