Talousasioita

 • Seuramaksujen maksuaikatauluja päätettiin aikaistaa kaudelle 2019-2020. Kauden 2019-2020 maksupäiviksi sovittiin 1.9., 15.11. ja 1.3. Jäsenmaksu palautuu vuonna 2019 omaksi maksukseen ja suoraan jäseniltä laskutettavaksi. Muutos on tehtävä kirjanpidollisista syistä. Jäsenmaksun eräpäivä on 15.1.. Tämä muutos ei vaikuta maksujen suuruuteen – ainoastaan maksuaikatauluihin.
 • Sudet SB ry vuodelle 2019 talousarvio hyväksyttiin Tuija Hauhian esittelemässä muodossa.
 • Seuran taloudenhoitaja Tuija Hauhia selvittelee, miten Mobile Pay-sovellusta voitaisiin käyttää seuran tapahtumissa maksamiseen. Sovellusta tullaan testaamaan ensin esim. miesten edustusjoukkueen ottelussa ja sen jälkeen sovelluksen käyttö opastetaan jojoille ja rahastonhoitajille.  Joukkueet voivat päättää itse ottavatko ne Mobile Payn käyttöön esim. omissa turnauksissaan.

 

Ajankohtaisia asioita

 • Olosuhdeasiat                                                                                                                                     

Kuusankosken Tennishallin uutta synteettistä alustaa on testattu C03 joukkueen voimin noin kuukauden ajan. Lattia on todettu hyväksi. Tulevan kauden aikana halli tulee toimimaan yhtenä Susien harjoituspaikoista.

 • Seuraparlamentti

Kouvolaan on perusteilla uusi urheilu- ja liikunta-asioiden foorumi nimeltään Seuraparlamentti. Seuramme edustajiksi on esitetty Joona Tankkaa ja varalle Juha Tenhosta.

 • Kouvolan kaupungin Liikuntatoimen toimintapäivä su 9.9. Lyseon liikuntahalli klo 12-14

Sudet SB ja Sudet Jalkapallo järjestävät tapahtuman yhdessä. Luvassa on seurojen esittelyä, toiminnallista ohjelmaa yms.

 • SSBL SBV2-valmentajakoulutus

Lajivalmentajien jatkokoulutus on käynnistynyt ja Sudet SB:stä osallistuu koulutukseen neljä henkilöä: Joona Tankka, Erno Kujala, Vesa Viljakainen ja Mikko Lehtinen. Koulutusten tavoitteena on syventää seurana valmennusosaamista.

 • SSBL seurakehityspäivä ”Seurakehitys 360” 12.6.2018

Salibandyliiton (SSBL) Mikko Kaksonen ja Mika Saastamoinen vierailivat Sudet SB:n luona kesäkuussa. Vierailun tavoitteena oli arvioida Sudet SB:n toimintaa ja ehdottaa miten toimintaa voisi ja tulisi kehittää. Tapaamisen muistio käytiin läpi johtokunnan kokouksessa ja oman toiminnan kehittämistä jatketaan ohjeistuksen mukaisesti syksystä 2018 alkaen. SSBL:n viestin pääsisältö oli, että olemme oikealla tiellä.

 

Muita asioita

 • Seurastrategia 2018-2022

Kokouksessa käytiin läpi Sudet SB:n päivitetty strategia vuosille 2018-2022. Strategia esitellään syksyllä jojoille ja strategian toimeenpano aloitetaan vielä tänä vuonna. Ensimmäisessä vaiheessa joukkueilta edellytetään yhdenmukaisia talousarviota ja toimintasuunnitelmia tulevasta kaudesta. Tässä apuna ovat yhdenmukaiset ”Sudet SB-talousarvio- ja Sudet SB-toimintasuunnitelmapohjat”.

 • Fanituoteasiat

Seura selvittelee Sudet-fanituotepalettia. Asia etenee ja käsitellään myöhemmin syksyn aikana.  Anne Antila toimii vastaavana henkilönä projektissa.

 • Harrastusten kustannusvertailu – Kouvolan Sanomat

Paikallisessa sanomalehdessä oli esitetty hieman virheellistä tietoa salibandyharrastuksen kustannuksista. Kouvolan Sanomiin on oltu yhteydessä ja asiavirheet kausimaksuvertailussa on luvattu korjata. Omille jäsenille on tiedotettu asiasta mm. seuran nettisivuston välityksellä.

 

Sudet Salibandy ry:n johtokunta