Kahden ikäryhmän yhdistelmäryhmiin, joissa on paljon pelaajia, on perustettu punainen, musta ja punamusta joukkue. Monen joukkueen perustaminen takaa kaikkien pääsyn pelaamaan ja harjoittelemaan salibandyä kilpailullisin tavoittein Sudet Salibandyn joukkueissa. Usean joukkueen systeemissä pystytään tarjoamaan kaikille pelaajille tasoaan vastaavaa haasteellisuutta ja ennen kaikkea riittävä määrä onnistumisia, jottei into pelaamiseen kuole.

Mikä joukkue on sinulle sopiva?

Punainen joukkue on pitkään harrastaneille ja korkean motivaatiotason omaaville pelaajille, joilla on jo henkilökohtaiset lajitaidot ja pelin säännöt hallussa. Yleensä joukkueen pelaaja harjoittelee myös lähes päivittäin oma-aloitteisesti. Joukkueen harjoittelussa on mukana myös pelin taktista osaamista ja perusharjoittelu tapahtuu suuremmalla sykkeellä sekä nopeudella kuin muissa joukkueissa.

Musta joukkue on tarkoitettu vähän harrastaneille pelaajille. Joukkueen harjoittelu pohjana on salibandyn henkilökohtaisten perustaitojen parantaminen ja taktisen osaamisen perusteita.

Punamusta joukkue on tarkoitettu uusille ja lajia vähemmän harrastaneille pelaajille. Joukkueen harjoittelu pohjana on salibandyn henkilökohtaisten perustaitojen ja sääntöjen oppiminen.

Kaikkien kilpajoukkueiden harjoittelu perustuu kilpailullisiin tavoitteisiin!

Jos olet kiinnostunut pelaamaan salibandyä joukkueessa, niin ota yhteyttä:

Junioripäällikkö
Joona Tankka
044 299 4145
joona.tankka@sudet.fi