Salibandyliiton hallitus on ilmoittanut kaikkien Salibandyliiton tapahtumien peruuttamisesta toukokuun loppuun asti koronaviruksen COVID-19 vuoksi.

Sudet SB noudattaa tätä ohjeistusta. Kaikki Susien joukkueet ja harrasteryhmät jatkavat hiljaiseloa yhteisten harjoitusten ja yhteisen joukkuetoiminnan osalta ainakin toukokuun loppuun asti.

Vaikka tilanne onkin haastava jatkamme valmistautumista tulevaan kauteen normaalisti. Pelaajien omatoimiharjoitteluun on annettu vinkkejä seuramme junioripäällikön ja joukkueiden valmentajien toimesta. Kaikenlainen kikkailu mailan ja pallon kanssa sekä reipas liikunta yleisen ohjeistuksen puitteissa on suositeltavaa. Samoin joukkueiden taustajoukkoja kehotetaan valmistautumaan tulevaan kauteen normaalisti.

Seuramme käy jatkossakin joukkueiden ja harrasteryhmien kanssa yhdessä läpi tauon aikana kotona mahdollisesti suoritettavien harjoitusten sisältöjä ja tavoitteita.

Lisätietoja: Sudet Salibandy, johtokunnan puheenjohtaja Petri Joutjärvi puh. 040 537 6394 / pete.joutjarvi(at)pp.inet.fi