Pyry Makkonen

Juuso Suotula

Sudet SB:n Pyry Makkonen ja Juuso Suotula on valittu mukaan salibandyn U16 (2004) maajoukkueeseen. Pyryn ja Juuson vahvat esitykset eri ikäluokkien sarjapeleissä ja FBA-maajoukkuetien leirityksissä on noteerattu korkealle.

Pyry on Susien omia kasvatteja ja Kotkalainen Juuso on pelannut Susissa kolmen kauden verran. Susissa pojat ovat olleet joukkueissaan runkopelaajina useamman kauden ajan. Poikien valmentajana toimii Erno Kujala.

Pojat olivat päättyneellä kaudella mukana Sudet SB miesten Edustusjoukkueessa, B-poikien joukkueessa sekä tietenkin oman ikäluokkansa C1-junioreiden divarijoukkueessa, jossa he olivat koko sarjan kärkipelaajia.

Salibandyn pelaamisen jäihin lyönyt koronavirusepidemia sotki samalla myös Suomen U16-maajoukkueen kevään. Joukkueen oli määrä kokoontua huhtikuun lopussa Eerikkilässä, jossa pojat olisivat pelanneet kolmen maan turnauksen. Nyt turnaus on luonnollisesti peruttu ja seuraavat tapahtumat ovat koko lajissa vielä hämärän peitossa.

Vaikka meillä onkin nyt muut asiat päällimmäisenä mielessä, niin onnittelut Pyrylle ja Juusolle valinnasta!

https://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/omatoimiharjoittelua-ja-luovuuden-hetki-u16-maajoukkueet-miettivat-jo-tulevaa/