Sudet Salibandy ry                       TIEDOTE                   12.3.2020

Sudet Salibandyn kilpajoukkueiden
pelit kaudella 2019-2020 päättyy 13.3.2020

Salibandyliiton hallitus on päättänyt kokouksessaan pysäyttää kaikki pääsarjojen alapuolella olevat liiton sarjat alkaen 13.3.2020 koronaviruksen COVID-19 vuoksi. Näin ollen kaikki Susien joukkueet pysäyttävät kilpatoiminnan ja odotamme rauhallisin mielin liiton päätöksiä jatkotoimista päättyneiden sarjojen suhteen.

Koronaviruksen laajentumisen hillitsemiksi myös Sudet salibandyn johtokunta on päättänyt keskeyttää kaiken harjoitustoiminnan kilpa- ja harrasteryhmissä seuraavaksi kahdeksi viikoksi (29.3.2020 asti). Seuraamme viranomaisilta sekä Salibandyliitolta tulevaa ohjeistusta, ja tiedotamme jatkotoimenpiteistä tulevien viikkojen/maaliskuun aikana.

Lisätietoja: Sudet Salibandy, johtokunnan puheenjohtaja Petri Joutjärvi puh. 040 537 6394 / pete.joutjarvi(at)pp.inet.fi

Salibandyliiton tiedote koronaviruksesta:

Salibandyliiton hallitus on päättänyt pysäyttää kaikki Salibandyliiton sarjat perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia.

Pääsarjojen eli miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten toiseksi korkeimman sarjatason, Divarin osalta sarjatoiminta pysäytetään toistaiseksi. Sarjojen loppukaudesta tiedotetaan erikseen perjantaihin 20.3.2020 mennessä.

Muiden Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta pysäytetään eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta. Salibandyliitto tiedottaa kuluvan salibandykauden ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista maaliskuun loppuun mennessä.

Seurat, vanhemmat ja pelaajat voivat päättää harjoittelun jatkamisesta ja siihen osallistumisesta oman harkintansa mukaan elleivät terveysviranomaiset toisin ohjeista. Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa www.thl.fi.

Salibandyliitto suosittelee, että toukokuun loppuun mennessä järjestettävät turnaukset ja leirit perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan.

Lisätietoja: Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen, 0400 529 032, kari.lampinen(at)salibandy.fi