B-juniorit palasivat voittojen tielle kahdella voitollaan sunnuntaina Vierumäellä B-poikien ylemmän jatkosarjan otteluissa.

Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Sudet SB:n oivallisen vireen koki sarjakakkonen Voima Imatralta. Sudet hallitsivat peliä alusta loppuun näyttävällä pelillä. Voima pääsi ottelun alussa ylivoimalla 0-1 johtoon, mutta Sudet kuittasivat tämän pikatahtiin kahdella komealla maalilla. Tämän jälkeen ottelun hallinta siirtyi susilaumalle eikä voittajasta ollut epäselvyyttä. Sudet veivät pisteet Kouvolaan maalein 8-4.

Toisessa ottelussaan Sudet SB kohtasi SB Heinolan. Ottelu oli Susien pallollista hallintaa läpi ottelun. Maalinteossa oli pieniä vaikeuksia, mutta lopulta tähtäin saatiin kohdilleen ja pallot löysivät tiensä nuotan perille heinolalaisten pyristelyistä huolimatta. Ottelu päättyi Susille maalein 5-3.

Otteluvalmentajana toiminut Kalle Kalenius oli tyytyväinen erityisesti koko joukkueen pelaamiseen – kaikki kolme kentällistä onnistuivat omassa pelissään erinomaisesti. Susien tehokkaimmat olivat Pyry Makkonen (3+3), Joni Kultanen (1+4), Olli Joutjärvi (3+1), ja Mikko-Pekka Laitinen (3+0). Maalissa Jere Vainonen oli 27 torjunnalla erinomainen.

Sudet SB nousi sarjassa kolmanneksi. Sarja jatkuu ensi sunnuntaina Lahdessa.