Sudet SB:n B-juniorit kärsivät kaksi tappiota lauantaina Imatralla B-poikien ylemmän jatkosarjan otteluissa.

Lauantain avausottelussa susia vastaan asettui sarjakärki Hatsina Mikkelistä. Ottelun hallinta oli läpi ottelun niukasti Hatsinalla, mutta Susilla oli omat hetkensä ottelussa. Varsinkin ottelun lopussa Sudet saivat luotua painetta Hatsinan päätyyn, mutta loppusummerin soidessa tulostaulu näytti maalein 4-2 voittoa Hatsinalle. Susien maalissa Jere Vainonen pelasi hyvän ottelun.

Toisessa ottelussaan Sudet SB kohtasi Pelicans SB:n Lahdesta. Tasainen ottelu ratkesi toisen erän ensimmäisellä puoliskolla, jonka Pelicans SB vei tylysti 5-0. Sudet SB kavensi vielä toisen erän lopussa lukemiin 6-3 ja onnistui kaventamaan heti kolmannen erän alkuun lukemiksi 6-4. Pelicans SB onnistui kuitenkin estämään lisämaalit. Ottelu päättyi lopulta Pelicans SB:n 7-4 voittoon.

Susien tehokkaimmat lauantaina olivat Olli Joutjärvi (3+1), Peetu Pessa (1+2), Joni Kultanen (1+1) ja Ossi Ekroth (0+2).

Sudet SB putosi rajassa neljänneksi. Sarja jatkuu helmikuun alussa Vierumäellä.