Susien B-juniorit joutuivat lauantain peleihin vahvasti vajaamiehisellä ryhmällä. Kokoonpanoa olivat rokottaneet loukkaantumiset ja sairastumiset.

Lauantain ensimmäisessä ottelussa Welhot Akatemia iski tehokkaasti vastahyökkäyksillä. Kahden erän jälkeen tilanne oli lohduton 1-6 Welhoille ja heti kolmannen erän alkuun Welhot iskivät lukemiksi 7-1. Ottelun loppu oli sitten Susien vahvaa nousua. Sudet tekivät erässä viisi maalia ja hakivat lopussa tasoitusta ilman maalivahtia. Aivan loppuun asti Susien kiri ei riittänyt vaan Wlhot vievät ottelun nimiinsä niukasti maalein 6-7.

Päivän toisessa ottelussaan Sudet SB kohtasi lahtelaisen Pelicans SB:n joukkueen. Susien peli oli nyt alusta alkaen paremmassa kuosissa kuin Welhot pelissä. Joukkue puolusti kapealla rosterilla hienosti ja pakotti Pelicansin hakemaan ratkaisuja kaukaa maalista. Sudet iski tehokkaasti vastaiskuilla ja oli lopulta selvästi parempi maalein 7-4.

Lauantaina joukkueen tehokkaimmat olivat Ossi Ekroth (4+4), Peetu Pessa (2+4) ja Joni Kultanen (3+2. Susien maalissa Simo Pöllänen torjui otteluissa yhteensä 50 kertaa ja oli varsinkin Pelicans ottelussa huimassa torjuntavireessä.

Sudet SB jatkaa sarjakakkosena seuraavaan turnaukseen.