Sudet SB:n C1-juniorit ovat aloittaneet vahvasti C1 junioreiden 1-divisioonassa. Neljästä ottelusta on saldona yhtä monta voittoa.

Lauantaina kauden neljännessä ottelussa Kuusankoskella kotijoukkueen vahvan vireen sai kokea Jyväskyläläinen O2. Sudet eivät antaneet vieraille mahdollisuuksia. Isäntäjoukkue määräsi ottelun tahdin alusta pitäen. Kahden erän jälkeen ottelu oli lukemissa 5-0 isännille.

Kolmannessa erässä kotijoukkueen ote kirposi hetkeksi ja O2 pääsi maalaamaan kolmesti vajaan kahden minuutin sisällä. Sudet saivat kuitenkin nopeasti rivinsä jälleen järjestykseen ja maalasivat vielä kahdesti. Ottelu päättyi lopulta Susien selvään 7-3 voittoon.

Lauantaina Susien tehokkaimmat olivat Eetu Harju ja Juuso Suotula (2+1) sekä Johannes Kiri (2+0).

Seuraavassa ottelussaan Sudet SB kohtaa vieraissa Nokian KrP:n.