Susien B-pojat kohtasivat lauantaina aluesarjan kärkiottelussa Mikkelissä isäntäjoukkue Hatsinan sekä Savonlinnan Top Teamin.

Lauantain ensimmäisessä ottelussa panoksena oli sarjan kärkipaikka. Isäntäjoukkue Hatsina oli valmiimpi ja vei ottelua alusta lähtien. Sudet olivat pulassa Hatsinan kovan prässin alla eikä omaa peliä saatua avattua. Susien maalissa Simo Pöllänen piti Sudet pelissä mukana ensimmäisessä erässä, mutta voittajasta ei ollut lopulta epäselvää. Lopputulos oli 10-4 Hatsinalle.

Toisessa ottelussaan Sudet löi Savonlinnan Top Teamin selvin luvuin 8-2. Sudet hallitsivat palloa, mutta peliä vaivasi tehottomuus. Paikkoja oli kuin risoissa hampaissa, mutta palloa ei saatu maaliin. Maalihanat aukesivat vasta kolmannessa erässä, jossa Sudet maalasivat neljästi. Loppulukemat Susille selvästi 8-2.

Susien tehokkaimmat lauantaina olivat Juuso Suotula (4+1), Olli Joutjärvi (3+1), Oskari Ojala (3+1) ja Peetu Pessa (0+3). Sudet SB jatkaa seuraaviin otteluihin sarjakakkosena.