Sudet ja divarissa pelaava Loviisan Tor ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2019-2020. Tulevalla kaudella on paljon pelattavaa Kaakkois-Suomen ll-divisioonassa, sillä ensi kaudeksi miesten sarjoihin perustetaan uusi sarjaporras divarin ja ll-divisioonan väliin. Tämä uusi sarja on nimeltään Suomisarja. Paikka uuteen sarjaan aukeaa yhteensä 30 joukkueelle kauden päätteeksi.

“Viimeiset kolme kautta edustusjoukkueen käyrä on ollut nouseva ja tätä trendiä halutaan jatkaa. Menneinä vuosina Susia ja Loviisaa on voitu jo pitääkin yhteistyöseuroina, onhan meiltä ollut vuosien aikana paljonkin pelaajaliikennettä Loviisan suuntaan. Viime kaudella oli myös tärkeää liikennettä Susien suuntaan kun maalivahti Henri Haapaniemi kävi lainalla auttamassa meitä vaikeassa paikassa. Loviisan kanssa yhteinen sävel löytyi jälleen helposti asioiden hoitamisesta, ja oli helppoa raapustaa nimet paperiin. Seurana tavoite on asetettu Suomi-sarjaan ensi kaudeksi, ja tähän tavoitteeseen solmittu farmisopimus Loviisan kanssa antaa hyvin eväitä,” päättää edustuksen puolelta Tero Laurila.

Farmisopimuksessa vuonna -97 ja myöhemmin syntyneet pääsevät liikkumaan varsin vaivattomasti seurojen välillä. Vanhempien pelaajien kanssa rajat ovat hivenen tiukemmat varsinkin alaspäin (Susiin) siirryttäessä.

Entä, mitäpä Loviisan valmentaja Sami Aalto tuumii solmitusta sopimuksesta:

“Erittäin hieno homma, että saatiin seurojen välille järjestettyä farmisopimus tulevaksi kaudeksi. Meillä on Loviisassa iso rosteri tällä kaudella, joten on loistavaa, että kaikilla pelaajilla on mahdollisuus saada kunnon pelejä mikäli ei meillä portit aukea kokoonpanoon. Olemme Loviisassa päässeet nauttimaan viimevuosina hyvistä Kouvolalaisista pelaajista, uusimpana lisäyksenä tältä kesältä Lauri Turunen, joten on myös hienoa tarjota palaajaliikenteen osalta apua Susille.”

Susien kausi ll-divisoonassa alkaa kotiottelulla ensi sunnuntaina, eli 6.10 klo 16.00. Paikkana totuttuun tapaan Mansikka-aho. Tervetuloa!

Ps. Loviisan kausikortilla pääsee ilmaiseksi kaikkiin Susien kotiotteluihin!

Pss. Susien kausikortteja myynnissä sunnuntaina lippuluukulla erikoishintaan 20€/kpl (normihinta 40€/kpl).