Sudet Salibandy ry, Power Stick Oy (Fatpipe) ja Intersport Kouvola ovat solmineet uuden kolmivuotisen yhteistyösopimuksen (1.5.2019 – 30.4.2022).

Sopimus pitää sisällään vuosittain tarkistettavan seurahinnaston Fatpipe salibandytuotteille sekä erittelyn seuran jäsenten yksittäisistä eduista myymälän hyllytuotteista eli muistakin kuin salibandytuotteista.

Sudet SB ry keskittää entiseen tapaa omat ostoksensa kokonaisuudessaan Intersportiin. Uusien jäsenetujen myötä Sudet SB ry toivoo, että jäsenistömme löytää tiensä entistä paremmin Intersportiin myös muissa kuin salibandyyn liittyvissä asioissa. Salibandytuotteiden osalta Intersport ja Fatpipe auttavat seuraamme välinehankintojen tekemisessä aiempien kausien tapaan. Elokuun alkupuolella järjestetään yhteinen Fatpipe-Intersport-Sudet SB esittely- ja testauspäivä, jolloin on mahdollista tutustua Fatpipen sekä Intersportin tuotevalikoimiin.