Sudet SB:n C2 juniorit jatkoivat puolivälieräsarjaansa Helsinkiläistä EräViikinkien joukkuetta vastaan lauantaina 30.3.2019 Mansikka-aholla.

Sudet SB hyödynsi kotietunsa ja löi ErVin kotonaan selvin 12-5 lukemin. Sudet hallitsivat ottelun tapahtumia läpi koko ottelun. Susilauman peliasenne ja joukkuepelaaminen olivat mallillaan ensi minuutista lähtien. Joukkue hallitsi peliä ja voitti kaksinkamppailut läpi koko ottelun.

Ensimmäisen erän jälkeen Sudet SB johti ottelua maalein 2-0. Toiseen erään Sudet saivat hurjan alun: neljä maalia vajaassa neljässä minuutissa. Loppuerä mentiin tasaisemmissa merkeisseä ja kolmanteen erään siirryttiin Susien 7-3 johdossa.

Kolmannen erä alku oli edellisen kaltainen Susien maalatessa kolme kertaa ensimmäisen viiden minuutin aikana. Loppuottelu olikin pelailua ja lopputuloksena Susien komea 12-5 voitto. Tappio oli ErVin kauden toinen. Susien maalissa Eemeli Floman oli huimassa iskussa turhauttaen ErVin pelaajat paraatitorjunnoillaan. Susien tehokkaimmat olivat Juuso Suotula (3+2), Tarmo Ek (2+3), Nuutti Ikonen (2+2) ja Pyry Makkonen (3+0). Koko joukkue onnistui erinomaisesti varsinkin joukkuepuolustuksessa pakottaen ErVin toistuvasti hätäisiin kaukovetoihin.

Joukkueet kohtasivat uudelleen sunnuntaina 31.3.2019 ratkaisevassa kolmannessa ottelussa Mosahallilla Helsingissä. ErVi oli ”nukkunut” yönsä paremmin ja aloitti ottelun hurjalla tempolla. Sudet eivät päässeet peliin mukaan ja joutuivat läpi ottelun kestäneeseen puolustustaisteluun. ErvVi jyräsi neljällä kentällisellä liikuttaen palloa ja pelaajia hurjalla vauhdilla. Lauantainen ottelu painoi selvästi Susien jaloissa ja jatkuva puolustaminen aiheutti pallon menetyksiä ja virheitä, joista isännät rankaisivat armottomasti.

Ottelun voittajasta ei ollut lopulta epäselvää ensimmäisen erän jälkeen. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin isäntien 3-0 johdossa. Ja sama ralli jatkui toisessa erässä. Erän ja ottelun puolivälissä tulostaulu näytti jo tylyjä 6-0 lukemia. Kolmannessa erässä ErVi tyylitteli loppulukemiksi lopulta tylyt 11-2 ja jatkoi mitalipeleihin. Susien maaleista ottelussa vastasivat Miki Likander ja Nuutti Ikonen.

Tappiosta huolimatta Susien C-ikäisten kausi oli erinomainen. C1-ikäisissä joukkue taisteli loppuun asti divarin pudotuspelipaikasta kovatasoisessa sarjassa ja C2-ikäisissä joukkue pelasi pääsystä SM-mitalipeleihin. Vahva juniorityö tuottaa tulosta ja ensi kaudella on tavoitteena parantaa tekemistä entisestään.