Sudet SB:n C2 juniorit aloittivat SM-pudotuspelinsä Helsinkiläistä EräViikinkien joukkuetta vastaan Mosahallilla pelatulla vierasottelulla.

Sudet SB oli valmistautunut otteluun hyvin ja hallitsi tapahtumia ottelun avauserässä. Susien pelaajat lähtivät matsiin hyvällä liikkeellä ja kovalla asenteella. Joukkue hallitsi pallollista peliä ja voitti kaksinkamppailuja molemmissa päissä kenttää. Sudet onnistuivat maalaamaan ensimmäisessä erässä neljä kertaa ErVin yhtä maalia vastaan.

Peli jatkui tasaisena toisen erän alussa. Mutta mitä pitemmälle erä eteni sitä enemmän pallon hallinta siirtyi ErVille. Erän puoliväliin osui Susille musta hetki ja ErVi iski kolmen maalia kolmessa minuutissa. Erän lopussa ErVi siirtyi kahden maalin johtoon ylivoimalla.

Kun EräViikingit tekivät kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla lukemiksi 7-4, alkoi ottelun voittaja olla selvillä. Susilla alkoi kahden kentän kova kuormitus näkyä ja jalka alkoi painaa. ErVi tyylitteli loppulukemiksi lopulta tylyt 12-5.
Susien tehokkaimmat ottelussa olivat Tarmo EK ja Juuso Suotula (2+0). Maalissa Eemeli Floman torjui kaiken torjuttavissa olevan. Ottelun lopussa Sudet vaihtoivat maaliin Samu Kansikkaan, jolle saatiin näin kokemusta myös vanhempien junioreiden peleistä.

Ottelu ratkesi lopulta ErVin materiaalin leveyteen. Joukkue pystyi jauhamaan neljän kentän voimin kovalla tempolla koko ottelun ajan. Sudet pysyivät vauhdissa mukana puolen ottelun ajan. Tämän jälkeen jalka alkoi painaa lähes koko ottelun kahdella kentällä pelanneen Sudet SB:n pelaajien jaloissa. Sudet SB haastaa ErVin kotonaan ensi lauantaina Mansikka-aholla. Jatkoon SM-mitalipeleihin selviää otteluparista kahdella voitolla.