Sudet SB:n C2 junioreiden vahva kausi sai jatkoa viime viikonloppuna Kempeleen Zemppi Areenassa pelatussa SM-sarjan Pudotuspelikarsinnoissa. Karsinnassa neljän alueellisen sarjan voittajat pelasivat cup-mallilla pääsystä varsinaiseen karsintaotteluun SM-sarjan lohkonelosta Porvoon PSS:ää vastaan. Susien lisäksi turnaukseen tiensä olivat selvittäneet M-Team Helsingistä, O2 Jyväskylästä sekä OLS 05 Oulusta.

Lauantain ensimmäisessä ottelussa Sudet SB kohtasi M-Teamin. Liekö pitkä matkustaminen vaikuttanut peliesitykseen, mutta ottelu oli melkoisen tahmea esitys. Sudet kyllä hallitsivat pelitapahtumia selvästikin, mutta esitys oli kaukana siitä mihin joukkue kykenee parhaimmillaan. Joukkue väänsi kuitenkin selvän rutiinivoiton M-Teamista lukemin 7-4. Ottelussa Sudet peluuttivat molempia maalivahtejaan pelituntuman ylläpitämiseksi. Molemmat olivatkin joukkueensa parhaimmistoa. Saku Laakso torjui ottelussa rangaistuslaukauksenkin. Susien tehokkaimmat pelaajat olivat Tarmo Ek (2+1), Eetu Harju (1+2) ja Pyry Makkonen (2+0).

Lauantain toisessa pelissä oli panoksena paikka karsinnan viimeisessä vaiheessa. Vastaan asteli OLS 05 Oulusta. Ottelun alku oli hieman tahmea Susille. Pallo pomppi alkuun lavoissa ja ensimmäisen erän jälkeen peli oli lukemissa 1-1. Mutta toiseen erään Sudet saivat jalat liikkeelle ja ottivat ottelun tapahtumat haltuunsa. Sudet painoivat pelin OLS:n maalille vaihdosta toiseen ja tulosta alkoi syntyä. Toinen erä Susille 3-0 ja Lopulta selvä voitto Susille lukemin 6-3. Susien parhaimmat pistemiehet olivat Juuso Suotula (3+0) ja Pyry Makkonen (2+1).

Sunnuntaina Sudet SB joutui uuden kovan haasteen eteen, sillä ratkaisevassa karsintapelissä vastaan asettui SM-sarjan lohkonelonen PSS Porvoosta. Ottelulta tuli kahden hyvän joukkueen tasainen kilvoittelu paikasta auringossa. Susien peli oli tällä kertaa uomissaan alusta pitäen. Joukkue pelasi erittäin hyvän ja ehjän pelin. Sudet pystyivät luomaan maalipaikkoja tasaisesti läpi ottelun ja joukkueen puolustuspeli oli mallillaan läpi koko ottelun. Loppusummerin pärähtäessä tulostaululla komeili lukemat 4-3 Susille. Susien voiton avaimena oli erittäin kurinalainen ja tiivis joukkuepelaaminen. Porvoolaiset pakotettiin kaukolaukauksiin, joita blokattiin koko joukkueen voimin. Maalilla huikean ottelun pelannut Eemeli Floman torjui lähes kaiken ollen ”man of the match”. Eemelin torjunta prosentti oli huikea 91,18%. Susien tehokkaimmat ottelussa olivat Nuutti Ikonen (1+1) ja Juuso Suotula (0+2).

Voiton myötä Susille aukeni hienosti paikka C2-junioreiden SM-pudotuspeleihin. Sudet SB aloittaa SM-sarjan pudotuspelit vieraissa kivikovaa Helsinkiläistä EräViikinkien joukkuetta vastaan ensi lauantaina.
Joukkueessa pelasivat: Juuso Suotula, Pyry Makkonen, Miki Likander, Arttu Sinkkonen, Konsta Pirinen, Nuutti Ikonen, Tarmo Ek, Eetu Harju, Onni Hakkarainen, Aatu Linden, Noel Nurkka, Vili-Veikko Mäensivu, Lauri Nikkonen, Kaapo Kääpä, Eemeli Floman ja Noel Nurkka. Joukkuetta valmentavat Erno Kujala ja Sami Kääpä.