Sudet SB otti sunnuntaina tärkeän 12-7 kotivoiton Mikkeliläisestä Hatsinasta. Sudet SB nousi takaisin pudotuspeliviivan yläpuolelle ja on edelleen tiukasti mukana playoff-paikkataistossa. Sudet on erittäin tasaisessa sarjassa kuudentena. Sarjan kolmannen ja kahdeksannen joukkueen ero on vaivaiset neljä pistettä.

Ottelun avausmaalista vastasi Hatsina reilun minuutin pelin jälkeen. Maalin jälkeen Sudet ottivat kuitenkin ohjakset itselleen. Sudet hallitsivatkin koko erän kenttätapahtumia selvästi. Sudet takoivat ensimmäisessä erässä kuusi hienoa maalia kovalla prosentilla Hatsinan onnistuessa maalaamaan kaksi kertaa. Onnistumisia saatiin laajalla rintamalla Susien painaessa peliä Hatsinan päätyyn kolmen kentän voimin. Susien pakit onnistuivat maalin teossa kolmesti komeilla kaukovedoilla.

Toisessa erässä Sudet jatkoivat vahvaa vyöryttämistä kolmen kentän voimin. Sudet pystyivät pyörittämään pitkiä hyökkäyksiä Hatsinan päädyssä vahvan pallon hallinnan ansiosta. Erä Susille selvin 4-2 lukemin. Myös toisessa erässä kaikki kolme Susien kentällistä onnistuivat maalin teossa. Toiselle erätauolle lähdettiin Susien selvässä 10-4 johdossa.

Hatsina tuli kolmanteen erään hurjalla asenteella. Joukkue iski Susien kimppuun korkealla prässillä ja Sudet olivat helisemässä. Hatsina paukutti kolmeen ja puoleen minuuttiin kolme maalia ja tilanne oli hetkessä 10-7. Susien valmentaja Erno Kujala otti aikalisän ja painotti joukkueelleen rauhallisuutta sekä sen kuuluisan oman pelin pelaamista. Ohjeet toimivat ja Sudet pääsivät takaisin peliin mukaan. Hatsina painoi edelleen päälle vimmatusti, mutta Sudet puolustivat tarkasti ja pakottivat Hatsinan hätäisiin kaukovetoihin. Susien maalissa erinomaisen ottelun pelannut Jere Vainonen torjui kaukovedot varmasti saaden apua runsaasti palloja blokanneelta susi-puolustukselta. Erän jälkimmäinen puolisko oli taas Susien hallintaa. Ainoastaan maalinteko tökki viimeisessä erässä eikä palloa saatu tyhjäänkään maaliin avopaikoista. Erän ja ottelun viimeisellä minuutilla Sudet onnistuivat maalaamaan kahdesti.

Sudet pelasivat erittäin vahvan ottelun. Ainoastaan kolmannen erän ensimmäisellä puoliskolla Hatsina vei ja hallitsi peliä. Kaikki kolme kenttää onnistuivat maalinteossa ja sunnuntaina Susien vahvuus olikin juuri materiaalin leveys. Leveyttä löytyi myös maalinteossa – peräti yhdeksän Susien pelaajaa onnistui maalinteossa. Susien tehomiehinä häärivät Juuso Suotula (2+2) ja Eetu Harju (1+3). Mutta sunnuntaina materiaalin leveys oli avaimena Susien voittoon.

Sudet jatkavat kamppailua playoff-paikasta ensi sunnuntaina Tampereella, jossa vastaan asettuu neljäntenä sarjassa oleva Koovee.