Sudet SB hävisi sunnuntaina 10.2. Riihimäellä tiukan väännön jälkeen rankkareilla RSS Panthers/FoSu yhdistelmäjoukkueelle. Sudet SB putosi erittäin tasaisessa sarjassa kahdeksanneksi, mutta joukkue on edelleen mukana playoff-paikkataistossa.

Sudet saivat hyvän alun otteluun, kun Miki Likander karkasi riihimäkeläisten puolustukselta ja upotti pallon varmasti maaliin. Isäntäjoukkue iski kuitenkin nopeasti pari maalia. Pyry Makkonen tasoitti puntit alivoimalla karattuaan isäntien puolustukselta. Erän loppupuolella Panthers onnistui vielä kahdesti ja Sudet kertaalleen maalin teossa ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin isäntien 4-3 johdossa.

Toiseen erän alkuun Panthers pääsi rokottamaan ylivoimalla, mutta Sudet kuittasivat maalin muutaman minuutin pelin jälkeen. Ennen erän ja ottelun puoliväliä molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen maalin teossa. Ottelun puolivälissä Sudet pääsivät jauhamaan ylivoimaa neljän minuutin ajan. Ensimmäisen ylivoiman aikana Sudet painostivat vahvasti, mutta Panthersin maalissa Tuomas Raistakka esitti aivan huikeita torjuntoja. Toinen ylivoima alkoi Susien kannalta murheellisesti, kun Panthers pääsi tekemään helpon alivoimamaalin. Susien valmentaja Erno Kujala otti aikalisän ja rauhoitti tilannetta. Sudet vaihtoivat maalivahtia ja Jere Vainonen siirtyi maaliin. Sudet onnistuivat maalaamaan ylivoimalla Juuso Suotulan toimesta ja toiselle erätauolle siirryttiin isäntien 7-6 johdossa.

Kolmannen erän alkuun Panthers teki nopeasti kaksi maalia ja erän puolivälissä ylivoimalla vielä erän kolmannen maalin. Tilanne oli isännille 10-6 ja peli näytti selvälle. Mutta vielä mitä. Sudet painoivat pelin toiseen päähän kenttää pakolla. Susien ykköskenttä tuntui olevan kentällä koko ajan ja tekevän mitä haluaa. Sudet maalasivat kahdessa minuutissa kolme kertaa ja Panthersin kasetti hajosi täysin. Ottelun lopussa Panthers joutui alivoimalle ottelun ja väsymätön Susien ykkönen painoi päälle. Ahtaalle joutunut Panthersolle tuomittiin toinen jäähy ja Sudet pääsivät kahden pelaajan ylivoimalle. Sudet ottivat maalivahdin pois ja onnistuivat tasoittamaan ottelun kuudella kolmea vastaan Olli Joutjärven one-timerillä Suotulan maukkaasta syötöstä vain 16 sekuntia ennen ottelun päätössummeria.

Jatkoajalla Sudet hakivat voittomaalia vimmatusti, mutta Panthersin maalissa Raistakka oli huikea. Pelin voittaja ratkaistiin lopulta rankkareilla ja näissä arpajaisissa Panthers onnistui kahdesti Susien yhtä vastaan.
Sudet esittivät ottelun lopussa aivan huikean nousun ja olisivat ansainneet ottelusta ehkä enemmänkin kuin yhden pisteen. Susien ykköskenttä oli pitelemätön ottelussa – kentällinen teki kahdeksan maalia ja dominoi kenttätapahtumia läpi ottelun. Mutta myös toiselta puolelta löytyi mv Raistakan lisäksi toinenkin huikea pelimies. Panthersin laituri Tobias Koukku järjesteli ja syötti peräti seitsemän maalia. Susien tehomiehinä häärivät tutut nimet Juuso Suotula (3+2) ja Pyry Makkonen (2+3) saaden taustatukea muilta ykköskentän pelaajilta.

Sudet ovat erittäin tasaisessa sarjassa nyt kahdeksantena, mutta tiukasti mukana playoff-taistelussa. Sarjan kolmannen ja kahdeksannen välillä on eroa vaivaiset 5 pistettä. Sudet kohtaavat seuraavaksi sarjanelosen Hatsinan Kuusankoskella 24.2.2019.