Kymenlaakson Urheilugaalaa vietettiin 25.1.2019 Patoklubilla, Kuusankoskella. Seuramme sai gaalassa tunnustusta, sillä Sudet Salibandy ry palkittiin Kouvolan vuoden liikuttajana 2018.

Perustelut olivat seuraavanlaiset: Sudet salibandy on kehittänyt kouvolalaista salibandya pitkäjänteisesti ja toteuttanut vahvaa harrastetoimintaa tuomalla lajia ja seuraa tunnetuksi Kouvolassa. Sudet salibandyssa harrastajamäärät ovat kasvaneet viime vuosina yli 500 harrastajaan ja seura onkin satsannut tietoisesti harrasteja kerhotoimintaan, joita löytyy aikuisille kuin junioreille.

Palkintoa pokkaamassa olivat naisten edustusjoukkueen päävalmentaja ja johtokunnan jäsen Sami Mäkinen (kuvassa vasemmalla), seuran junioripäällikkö Joona Tankka (kuvassa toinen vasemmalta), seuran puheenjohtaja Petri Joutjärvi (kuvassa toinen oikealta) ja miesten kotipelien tapahtumavastaava Jonna Savolainen (kuvassa oikealla).

Junioripäällikkö Joona Tankka kommentoi seuran saamaa tunnustusta näin:

”Tämä on hieno tunnustus vuosien hyvästä päivittäisestä työstä, jota tuolla liikuntahalleissa tehdään valmentajien sekä muiden lasten- ja nuorten salibandyharrastuksen mahdollistajien voimin. On myös hienoa, että olemme onnistuneet kasvattamaan seuran ja lajin tietoisuutta Kouvolassa. Lajin valtakunnallinen kasvu pelaajamäärissä näkyy myös meidän toiminnassamme ja yritämme parhaamme mukaan järjestää jatkossakin niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekkin oman tasoista seuratoimintaa. Tärkeintä on kuitenkin yksittäisen ryhmän toiminnanlaatu, jota pyrimme kehittämään päivä päivältä paremmaksi.”