Sudet SB otti tärkeän voiton sunnuntaina Mansikka-aholla oululaisesta Merikoski SBT:tä C1 junioreiden 1-divisioonan ottelussa. Voiton myötä Sudet ovat tiukasti mukana kisassa paikosta divarin playoff-peleihin.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Ensimmäisen erän alun jälkeen pallonhallinta siirtyi hienokseltaan isäntäjoukkueelle. Ensimmäistä maalia saatiin kuitenkin odottaa erän puoliväliin ja siitä vastasi vierailijat. Sudet tasoittivat pelin jo seuraavassa vaihdossa. Erän lopussa maaleja tehtiin vuorotahtiin ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin Susien 4-3 johdossa.

Toiseen erään Sudet saivat unelma-alun, kun erän ensimmäinen laukaus kimposi Merikosken puolustajan jalan kautta maaliin. Pari vaihtoa lisää ja Sudet onnistuivat maalin teossa uudelleen. Merikoski ei kuitenkaan antanut kolmen maalin tappioaseman lannistaa. Oululaiset onnistuivat ensin nopealla vastahyökkäyksellä ja muutaman minuutin päästä uudelleen rangaistuslaukauksesta. Sudet pääsivät myllyttämään erän loppuun ylivoimalla pariin otteeseen, mutta Susien vedot kilpistyivät tiiviisti pelanneeseen Merikosken puolustukseen.

Kolmannessa erässä Sudet maalasivat neljä kertaa oululaisten onnistuessa kahdesti. Tärkeät pisteet jäivät Kouvolaan Susille hyvän ja ehjän pelin jälkeen. Kaikki kolme kenttää onnistuivat maalin teossa ja pystyivät vyöryttämään hyökkäyksiä Merikosken maalille. Susien maalissa Jere Vainonen oli erinomainen. Susien tehomiehinä häärivät Juuso Suotula (2+1), Tarmo Ek (2+0) sekä Joonas Virtanen ja Miki Likander (1+1).

Sudet on tasaisessa sarjassa viidentenä ja kohtaa ensi lauantain kotiottelussaan sarjakakkosen Happeen.