Susien C2 poikien joukkue jatkoi dominointiaan KS/SK ylemmän jatkosarjan otteluissa Pieksämäellä viime lauantaina. Susien ylivoiman jyräämiksi jäivät SB Heinola ja LeBa-96.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Sudet kohtasivat SB Heinolan joukkueen. Pyry Makkonen iski suoraan ottelun aloituksesta: Pyry aloitti eteenpäin ja luikerteli suoraan vastustajan maalille. Pallo nuotan perälle ja uusi aloitus keskeltä vain 5 sekunnin pelin jälkeen. Koko erä oli jatkonkin osalta vahvaa Susien hallintaa. Ainoastaan maalinteko tökki Susien osalta. Erä Susille 3-1.

Toinen erä oli erittäin rikkonainen. Susille kirjattiin rangaistuksia peräti 19 minuuttia. Joukkue pelasi ison osan erästä kolmella viitta vastaan. Isoja ongelmia ei alivoimapelaamisessa ollut eikä Heinola päässyt kuin pari kertaa yrittämään maalintekoa. Maalivahti Saku Laakso hoiteli laukaukset tyylikkäästi ja esti SB Heinolan lisämaalit. Erän ainoasta maalista vastasi Susien Onni Hakkarainen hienolla yläkulmavedolla.

Toisella erätauolla valmentaja Erno Kujala ohjasi poikia panostamaan enemmän pelaamiseen ja vähemmän turhaan kommentointiin tuomaristolle tai vastustajalle. Kolmannessa erässä Sudet keskittyivätkin enemmän pelaamiseen ja tekivät viisi maalia. Lopputuloksena oli Susien selvä 9-1 voitto.

Pistenikkareina toimivat Pyry Makkonen 3+0, Tarmo Ek 2+1, Onni Hakkarainen ja Nuutti Ikonen 2+0 sekä Juuso Suotula 0+2 tehoin.

Päivän toisessa pelissä Sudet tyrmäsivät LeBa-96:n. Ottelun alku oli karu: kolme vaihtoa ja kolme maalia kaikkien kolmen kentällisen onnistuessa maalin teossa vuorollaan. Ottelu oli käytännössä taputeltu ensimmäisen erän jälkeen Susien maalatessa kuudesti.

Toinen erä sujui tasaisemmissa merkeissä molempien joukkueiden maalatessa kertaalleen. Kolmanteen erään Sudet lisäsivät taas hieman vauhtia ja tekivät neljä maalia. Loppulukemina olivat tylyt 11-1 Susien eduksi. LeBa:n taistelutahto säilyi isosta maalierosta huolimatta koko ottelun ja joukkue jaksoi yrittää päätösvihellykseen asti. Susien maalissa Eemeli Floman torjui yhtä lukuun ottamatta kaikki vastustajan laukaukset varmasti. Susissa lähes kaikki pelaajat pääsivät tehopisteille. Kovimmat tehot takoivat Nuutti Ikonen 3+0, Juuso Suotula 1+2, Eetu Harju 0+3 ja Tarmo Ek 2+0.

Sudet SB C2 jatkaa voittamattomana sarjan ylivoimaisessa johdossa. Seuraavan kerran Susien C2 on tulessa 26.1.2019 Pyhtäällä pelattavassa turnauksessa.