Sudet SB:n C1-juniorit voittivat Steelersin jatkoajalla perjantaina Kuusankosken Urheilutalolla pelatussa 1-divisioonan ottelussa. Pisteet jäivät Kouvolaan maalein 8-7 ja Sudet SB pääsi joulutauolle sarjanelosena.

Ottelun ensimmäinen erä oli Susien hallintaa. Erityisesti Susien ykköskenttä loi maalitilanteita lähes joka vaihdossa. Susien ja ottelun ensimmäistä maalia saatiin kuitenkin odottaa erän jälkimmäiselle puoliskolle asti. Pelin hallinta säilyi Susilla ja joukkue siirtyikin jo 3-0 johtoon ja joukkueella oli lukuisia paikkoja tuplata maalisaldonsa. Mutta maalin teko tökki ja erän lopulla Steelers pääsi kaventamaan lukemiksi 3-1.

Toisessa erässä erikoistilannepelaaminen nousi isoon rooliin. Molemmille joukkueille tuomittiin erässä kolme kahden minuutin jäähyä. Sudet pääsivät pelaamaan hetken jopa kahden miehen ylivoimaa onnistumatta maalin teossa. Steelersin ylivoima sen sijaan toimi pelottavan hyvin: joukkue maalasi kolmesti ylivoimalla ja onnistui kertaalleen tasaviisikoin. Sudet onnistuivat toisessa erässä mallinteossa kahdesti tasaviisikon. Rikkonaisen toisen erän jälkeen maalit olivat tasan 5-5.

Kolmannen erän alkuun Sudet siirtyivät johtoon Juuso Suotulan rangaistuslaukauksella. Vain reilu minuutti maalista Sudet joutuivat alivoimalle ja Steelersin ylivoima toimi taas tehokkaasti. Molemmat joukkueet maalasivat erässä vielä kertaalleen ja varsinainen peliaika päättyi lukemiin 7-7.

Jatkoaika alkoi Susien vahvalla painostuksella ja pallon hallinnalla. Sudet pyörittävät palloa pari minuuttia Steelersin päädyssä. Reilun parin minuutin pyörityksen päätteeksi Juuso Suotula pääsi tälläämään pallon verkon perukoille. Maalilla lopulta ansaittu jatkoaikavoitto Susille.

Susien parhaat pistemiehet olivat Juuso Suotula 4+1 ja Pyry Makkonen 2+2. Susien maalissa Jere Vainonen oli hyvä (20 torjuntaa).

Susien osalta 1-divisioona jatkuu ensi vuoden puolella vieraspelillä sarjakärki ÅIF/PSS vastaan.