Sudet SB:n C1-junioreiden joukkueella oli vaiheikas viikonloppu Varsinais-Suomessa. Joukkue kohtasi 1-divisioonan vierasotteluissa lauantaina TPS FT:n ja sunnuntaina Uudenkaupungin salibandyn (USB). Joukkueen sisällä jyllännyt vatsatauti ei helpottanut urakkaa. Joukkue taisteli hienot voitot molemmista otteluista vajaamiehisenäkin ja matkusti takaisin Kouvolaan täyden pistepotin kera.

Lauantai-iltana Sudet kohtasivat Turussa TPS FT:n joukkueen. Sudet hallitsivat ottelua, mutta maalinteko oli vaikeaa. Isäntien maalissa pelannut Tony Tuominen oli läpi ottelun vahvassa torjuntavireessä ja piti TPS:n pelissä mukana torjunnoillaan. Sudet väänsivät pakkovoiton kolmannessa erässä. Kolmannen erän lopun löysäily meinasi kuitenkin kostautua TPS:n maalatessa neljästi aivan ottelun lopussa. Susille lopulta ansaittu 11-9 voitto.

Parasta ottelussa oli Susien onnistuminen maalinteossa leveällä rintamalla. Kaikki kolme kentällistä onnistuivat maalinteossa ja peräti yhdeksän pelaajaa onnistui maalinteossa. Susien parhaat pistemiehet ottelussa olivat Pyry Makkonen (3+1) sekä Joonas Virtanen ja Nuutti Ikonen (1+2).

Sunnuntaina Sudet kohtasivat Vehmaalla USB:n. Joukkue joutui otteluun vajaamiehisenä, mutta se ei menoa haitannut. Ensimmäisen erän Sudet veivät vahvalla esityksellä maalein 5-2. Toisessa erässä Susien lataus oli sitten kadoksissa. Joukkue sai koko erässä vaivaiset kuusi laukausta aikaiseksi. Erä oli kauden huonointa pelaamista Susilta. Ainoastaan maalissa pelannut Jere Vainonen torjunnoillaan Sudet pelissä. Kolmanteen erään lähdettiin tasalukemista 5-5. Erätauolla Sudet hieman muokkasivat vajaamiehistä kokoonpanoaan ja se auttoi. Erän ainoasta maalista vastasi ylivoimalla Sudet. Susien voittomaalin upotti lämärillä Mikko-Pekka Laitinen. Kun puolustus ja Jere Vainonen (26 torjuntaa) pitivät erässä oman pään puhtaana, oli lopputuloksena makoisa 6-5 vierasvoitto Susille. Susien paras pistemies oli Juuso Suotula tehoin 1+2.

Vierasvoittojensa ansiosta Sudet SB ovat C1-junioreiden 1-dvisioonassa nyt neljäntenä. Ennen joulutaukoa joukkue kohtaa vielä Hämeenlinnan Steelersin Kuusankosken Urheilutalolla ensi perjantaina klo 19:00.

Kuvat Katja Ojala