Sudet SB C1-juniorit urakoivat huolella viikonlopun aikana. Viiden ottelun saldona oli neljä voittoa ja yksi tasapeli – ei huono!

Joukkue kohtasi lauantaina Kuusankosken Urheilutalolla C1-junioreiden 1-divisioonan ottelussa TPS FT:n. Tasaisen ensimmäisen erän (1-1) jälkeen vieraat pöllyttivät eksyksissä ollutta susilaumaa toisessa erässä oikein huolella. Erän puolivälissä TPS latoi viidessä minuutissa kolme maalia Susien maaliin ja siirtyi kolmen maalin johtoon. Sudet onnistuivat kaventamaan, mutta TPS karkasi uudelleen kolmen maalin johtoon vain kaksi sekuntia ennen erän päätöstä.
Toisella erätauolla valmentaja Erno Kujala antoi joukkueelle ”selkeät ohjeet” kolmanteen erään. Sudet järjestivätkin kolmannen erän alkuun melkoisen shown: alun tunnustelun jälkeen kotijoukkue pöllytti TPS:n verkkoa neljästi reilussa minuutissa. Sama vahva pelaaminen jatkui koko erän Susien tehdessä erässä peräti kymmenen maalia. Loppusummerin soidessa tulostaulu näytti lukemia 13-8 kotijoukkueelle.

Susien ykköskenttä oli hurjassa iskussa: ei yhtään maalia omiin ja yhdeksän maalia TPS:n verkkoon kaikkien viiden pelaajan onnistuessa maalinteossa. Kovimmat teholukemat kirjasivat Juuso Suotula (2+3), Mikko-Pekka Laitinen (3+1) ja Nuutti Ikonen (2+2). Ensi viikonloppuna joukkueet kohtaavat uudelleen Turussa.

Osa joukkueen pelaajista pelasi lauantaina myös B-poikien aluesarjaa. Sudet SB pelasivat tasan 4-4 pieksämäkeläisen Pisaban kanssa ja voittivat 5-4 Kaavin Kai’un. Maalissa Jere Vainonen pelasi pisteet Susille huikeilla torjunnoillaan. Tasaisesti onnistuneesta joukkueesta tehoilivat parhaiten Ossi Ekroth (4+0), Peetu Pessa (1+2) ja Joni Kultanen (1+1).

Susien 2004 syntyneet jatkoivat sunnuntaina vahvoja esityksiään C2-poikien aluesarjan ylemmän jatkosarjan turnauksessa Lahdessa. Susien C2-poikien joukkue on pelannut vakuuttavasti tappioitta koko syyskauden. Sunnuntaina joukkueen jyrän alle jäivät Pyhtään Yritys (11-4) sekä kärkiottelussa lahtelainen Pelicans SB (7-3). Tehokkaimmin sunnuntaina esiintyivät Pyry Makkonen ja Juuso Suotula (3+3) sekä Miki Likander (2+2).