Sudet SB:n C1-juniorit jatkoivat mainiota esityksiä keskiviikon vieraspelissä Mikkelin Hatsinaa vastaan. Isännät jäivät nuolemaan näppejään Susien matkatessa takaisin Kouvolaan divarin sarjapisteiden kera.

Joukkueet ovat toisilleen tuttuja jo vuosien takaa ja Hatsina on ollut aiemmin ylitsekäymätön este Susille. Ehkäpä juuri tästä johtuen ottelun alkua leimasi hermostuneisuus. Pallo pomppi lavoissa – molempien joukkueiden lavoissa. Peli aaltoili ensimmäisessä erässä päästä päähän ja maaleja tehtiin vuorotahtiin. Ensimmäiselle erätauolle mentiin isäntien 3-2 johdossa.

Toinen erä alkoi erikoisesti, mutta Susien kannalta positiivissa merkeissä. Susien kaksi ensimmäistä vetoa upposi Hatsinan maalivahdin selän taakse byyriin ja vajaan kahden minuutin pelin jälkeen Sudet olivat siirtyneet 4-3 johtoon. Erän loppupuolella Sudet onnistui vielä kertaalleen maalin teossa. Kolmanteen erään siirryttiin Susien 5-3 johdossa.

Kolmas erä alkoi Susien kannalta hienosti Aatu Lindenin upotettua kovan kaukovedon maskin takaa vastustamattomasti isäntäjoukkueen maaliin. Hatsina kavensi parin minuutin pelin jälkeen, mutta Sudet iskivät seuraavat kaksi maalia ja isännät olivat neljän maalin takaa-ajoasemassa ja pelikellossa 5 minuuttia jäljellä. Sudet keskittyivät puolustamaan ja jos Hatsinan tasoiselle joukkueelle antaa aloitteet, niin kiirehän siinä tulee. Peli säilyi kuitenkin Susien kontrollissa ja lopputuloksena oli ansaittu 8-6 voitto Sudet SB:lle.

Susien kakkoskenttä oli liekeissä. Ketju kuritti isäntiä peräti kuuden maalin edestä jokaisen pelaajan päästessä pisteille. Maalissa Eemeli Floman oli jälleen kerran itse varmuus (21 torjuntaa). Sudet SB:n tehokkaimmat olivat Eetu Harju (2+2), Joni Kultanen ja Mikko-Pekka Laitinen (2+0) sekä Onni Hakkarainen (0+2).