Susille karvas maalin tappio Happeen vieraana

Sudet SB C1-juniorit kärsivät niukan ja karvaan 8-9 vierastappion sarjakärki Jyväskylän Happeelle salibandyn 1-divisioonan ottelussa. Tappio oli toinen peräkkäinen samoilla lukemilla. Edellisenä viikonloppuna Josba oli vienyt pisteet Joensuuhun samoin lukemin.

Tasainen kamppailu ratkesi lopulta isäntäjoukkueen parempaan viimeistelytaitoon. Sudet pääsivät palaamaan ottelussa ylivoimalla peräti seitsemän kertaa. Ylivoimakuviot toimivatkin ajoittain hyvin joukkueen maalatessa kahdesti ylivoimalla. Mutta Happee onnistui vastaavasti rokottamaan Susia kahdesti alivoimalla.

Susilta nähtiin ottelussa hyvää pelaamista ja taistelua. Ennakkoluulottomasti sarjakärjen kaatoon lähtenyt susilauma oli lähellä yllättää sarjasuosikin. Varsinkin ottelun kolmannessa erässä kotijoukkue oli ajoittain helisemässä Susien hakiessa tasoitusta vimmatusti.

Susien tehomiehinä häärivät Pyry Makkonen (5+1), Juuso Suotula (1+2) ja Tarmo Ek (1+1). Yhdeksästä päästetystä maalista huolimatta Jere Vainonen oli mies paikallaan Susien maalissa torjuen lukuisia läpiajoja ja Happeen rangaistuslaukauksen.

 

Susille maalin tappio kotipelistä Josbaa vastaan

Sudet SB C1-juniorit kärsivät niukan 8-9 tappion Joensuun Josballe Kuusankosken Urheilutalossa pelatussa salibandyn 1-divisioonan ottelussa.

Sudet aloittivat pelin hyvin ja johtivat reilun 5 minuutin pelin jälkeen jo 2-0. Sudet pääsivät kokeilemaan ylivoimaakin, mutta valitettavasti erikoistilanteen maalinteosta vastasi Josba. Erän loppupuolella maaleja tehtiin vuorotahtiin ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin vieraiden 3-4 johdossa.

Sudet saivat toiseen erään hyvän startin ja tasoittivat pelin jo erän toisessa vaihdossa. Jatkossa peli aaltoili tasaisena ja maaleja tehtiin vuorotahtiin. Molemmat maalasivat erässä kolmesti ja viimeiseen erään lähdettiin maalilukemista 6-7 Josballe.

Myös kolmannessa erässä maaleja tehtiin tasatahtiin molempien joukkueiden maalatessa kahdesti. Sudet hakivat tasoitusta lopussa ilman maalivahtia, mutta Joensuulaiset pelasivat maltilla estäen Susien maalintekoyritykset lopulta helposti.

Susien tehomiehinä häärivät Pyry Makkonen (3+1), Ossi Ekroth (0+4) ja Juuso Suotula (2+0).