Sudet SB C-junioreille kotitappio

ÅIF/PSS yhdistelmäjoukkue vie sarjapisteet mukanaan tiistaina 9.10. Kuusankosken Urheilutalossa pelatussa C1-junioreiden salibandyn 1-divisioonan ottelussa. Sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluva joukkue oli Sudet SB:ta parempi lopulta maalein 9-5.

ÅIF/PSS aloitti pelin hurjalla tempolla ja Sudet SB oli vastaanottavana osapuolena ensimmäisessä erässä. Ottelun ensimmäisen erän jälkeen vieraat johtivat ottelua lukemin 3-1. Toisesta erästä alkaen peli tasoittui ja siirtyi hienoiseltaan isäntäjoukkueen hallintaan. Toisessa erässä maaleja tehtiin vuorotahtiin ja kolmanteen erään lähdettiin lukemista vieraiden 5-3 johtolukemissa.

Kolmannen erän alkuun Sudet SB sai onnekkaan kavennusmaalin. Pelin painopiste siirtyi vieraiden maalin edustalle ja Sudet SB pääsi kokeilemaan ylivoimaakin. Vahvasta pallonhallinnasta huolimatta palloa ei saatu maaliin ylivoimalla. Jäähyn jälkeen vieraat pääsivät iskemään nopeasta vastahyökkäyksestä Susien pallon menetyksen jälkeen. Sudet kuittasivat nopeasti lukemiksi 5-6. Sudet SB haki kolmannen erän lopussa tasoitusta vimmatusti. Samalla peliä jouduttiin avaamaan ja ÅIF/PSS pääsi iskemään vastahyökkäyksestä maalin. Loppulukemat 9-5 ÅIF/PSS viimeisteli tyhjään maaliin.

Lopputulos 5-9 ei kerro koko totuutta pelistä. Sudet pistivät sarjan ennakkosuosikin kolmannessa erässä tiukoille. Ottelu ratkesi lopulta pieneen eroon pelivarmuudessa ja -nopeudessa. Sudet SB:n Juuso Suotula maalasi ottelussa kolmesti (3+0), Peetu Pessa sai kaksi syöttöpistettä (0+2) ja Jere Vainonen torjui maalissa 25 kertaa.

Susien seuraava kotiottelu pelataan 21.10. Kuusankosken urheilutalolla.