Sudet SB C-junioreiden Punainen joukkue vierasvoittoon jatkoajalla
Sudet SB:n c-juniorit ottivat kauden ensimmäisen 1-divisioonavoittonsa vierasottelussa Hämeenlinnan Steelerisä vastaan. Sudet SB oli maalintekokilpailussa lopulta parempi lukemin 11-10. Susien voittomaalin iski jatkoajalla Jere Lehto.

Hurjista maalilukemista huolimatta Susien paras pelaaja oli maalivahti Eemeli Floman torjuen ottelussa peräti 38 kertaa. Torjuntoihin mahtui lukuisia huppupelastuksia.

Ottelun ensimmäinen erä päättyi tasalukemiin 1-1. Vaan vähän tiesivät valmentajat tulevasta: kahdessa seuraavassa erässä maaleja paukutettiin urakalla vuorotahtiin – yhteensä 19 maalia. Molemmat joukkueet olivat hyökkäyspäässä tehokkaita puolustamisen jäädessä ottelussa sivurooliin. Positiivista Susien pelissä oli, että kaikki kolme kenttää onnistuivat hyökkäyspäässä. Susista isäntiä kurittivat rankimmin Joni Kultanen (3+0) ja Jere Lehto (2+4).

Susien seuraava kotiottelu pelataan 9.10. Kuusankosken urheilutalolla.

Kuva: Juha Alamäki