Sudet SB:n C1-junioreiden Punainen joukkue osallistui viikonloppuna Helsingissä kovatasoiseen SM-karsintaturnaukseen. Turnauksen voittanut ja suoran paikan SM-sarjaan saanut SB Naantali joutui lauantain avauspelissä erittäin tiukoille Susien joukkueen kanssa. Viime kaudella C2-junioreiden SM-sarjaa pelanneelle SB Naantalille kirjattiin lopulta voitto tasaisessa ottelussa rangaistuslaukauksilla 8-7 varsinaisen peliajan päättyessä tasan 7-7 (1-1, 3-4, 4-3). Susista Juuso Suotula kirjautti tehot 3+0 ja Pyry Makkonen 2+1. Maalissa Eemeli Floman torjui 13 kertaa.

Lauantain iltapelissä Sudet SB kohtasi turnauksen isäntäjoukkue M-Teamin Helsingistä. Sudet hallitsivat ottelun ensimmäistä puoliskoa selvästi. Ensimmäisen erän jälkeen Sudet SB johti peliä 1-0. Toisessa erässä susien normaalisti vahva erikoispelaaminen kangerteli pahasti. Vastustaja M-Team iski alivoimalla kahdesti ja erän lopussa vielä ylivoimalla kertaalleen. Kolmannesta erästä tuli Susille vaikea: peliä avattiin ja hyökkäykseen satsattiin voimakkaasti. M-Team rokotti armottomasti iskien neljästi erän alkupuolella Susien virheistä. Ottelun loppulukemat olivat M-Teamille 8-2 (0-1, 3-0, 5-1). Susien maaleista vastasivat Juuso Suotula ja Joni Aaltonen. Sudet hallitsivat pelin ensimmäistä puolikasta selvästi, mutta maalinteko tökki vahvasti. Ja kuten usein peleissä käy: jos et itse tee maaleja ja ratkaise niin vastustaja tekee sen.

Susilla oli sunnuntaina paljon pelissä. Vain voitto kelpaisi ja veisi joukkueen jatkoon. Lauantaista sisuuntunut susilauma oli koonnut itsensä hienosti ja oli valmiina sunnuntai LASB-otteluun. Sudet vyöryttivät peliä ja loivat tilanteita LASBin maalille solkenaan. Ottelua oli pelattu kolme minuuttia ja tulostaulu näytti jo lukemia 2-0 Susille. Sama tahti jatkui läpi ottelun ja päätössummerin soidessa oli tulostaululla lukemat 14-4 (3-0, 3-0, 8-4) Sudet SB:lle. Varsinkin Susien ykköskenttä oli ottelussa liekeissä: Juuso Suotula 4+0, Mikko-Pekka Laitinen 3+1, Pyry Makkonen 1+3, Olli Joutjärvi 1+2 ja Ossi Ekroth 0+3.

Murskavoitolla 14-4 Sudet SB varmisti paikkansa ensi viikonlopun jatkokarsintaan, jossa on jaossa vielä kolme SM-sarjapaikkaa sekä paikat valtakunnalliseen C1-ikäisten ykkösdivisioonaan. Ensi lauantaina joukkue kohtaa Tampereella NST:n ja Happeen.