Tämän päivän Kouvolan Sanomissa vertailtiin eri lajien kausimaksuja kilpatoiminnan osalta. Valitettavasti artikkelin kirjoittanut toimittaja ei ollut yhteydessä suoraan seuraamme, vaan ottanut kerhotoiminnan syyskauden kausimaksun tähän vertailuun. Olemme osaltamme pahoillamme, että vääristynyttä tietoa on päässyt lehteen ja haluamme tässä oikaisussa avata kilpajunioreiden kausimaksujen summia ja mistä ne koostuvat.

Sudet Salibandyn kilpajoukkueissa nuorempien junioreiden (6-11v) kausimaksu on noin 400-600€ ja toimintakausi on 10kk. Kausimaksu koostuu mm. joukkueen valmentajien valmennuskorvauksista, peliasuhankinnoista, sarjapelien sarjamaksuista ja tuomarimaksuista, joukkueen varustehankinnoista, vuoromaksuista Kuusankosken tennishallista, seuran jäsenmaksusta sekä seuran toimiston ylläpitokuluista. Seuralle menevällä osuudella ylläpidetään seurassa päätoimista junioripäällikköä sekä puolipäivästä taloudenhoitajaa palkkalistoilla sekä koulutetaan joukkueiden valmentajia. Kausimaksuun ei sisälly sarjapeleihin vaadittava henkilökohtainen pelaajalisenssi, joka on ilman vakuutusta 38€ ja vakuutuksen kanssa 63€. Joukkueen harkinnanmukaiset leirit, ylimääräiset turnausmatkat, bussilla matkustaminen ja joukkueruokailut nostavat joukkueen kustannuksia.

Sudet Salibandyn kilpajoukkueissa vanhimpien junioreiden (12-17v) kausimaksu on noin 600-800€ ja toimintakausi on 10kk. Kausimaksu koostuu samoista asioista kuin nuorempien junioreiden. Mahdolliset liikkumiset bussilla sarjapeleihin nostavat kustannuksia. Kausimaksuun ei sisälly sarjapeleihin vaadittava henkilökohtainen pelaajalisenssi, joka on ilman vakuutusta 38€ ja vakuutuksen kanssa 138€.
Sudet Salibandyn harrastetoimintaan kerran viikossa osallistuminen kustantaa syyskauden osalta 90€ ja kaksi kertaa osallistuminen 150€. Kevätkaudella maksut ovat samat.

13.8.2018
Sudet Salibandy ry:n johtokunta