Hain työharjoitteluun Sudet Salibandyn toimistolle sen monipuolisten työmahdollisuuksien takia. Tuo töiden monipuolisuus tarjosi hyvän mahdollisuuden antaa talouspalvelun ja markkinoinnin näytöt merkonomin koulutustani varten. Toimiston hyvä sijainti oli vielä plussana paikkaa valitessani.

Toimistolle saavuin aina hyvällä fiiliksellä siellä vallinneen hyvän ilmapiirin vuoksi. Työpäivät toimistolla olivat rentoja ja samalla erittäin opettavia. Hyvää oli myös se, että tarvittaessa sain aina apua työtehtävien hoidossa. Päivän tullessa täyteen lähdin kotiin aina hyvällä mielellä ja jotain uutta oppineena.

Harjoittelun alussa tein kyselyitä Sudet Salibandyn pelaajille, vanhemmille jne. Laadin myös Katusählyn markkinointisuunnitelmaa Joona Tankan ja Juha Tenhosen kanssa. Osana markkinointisuunnitelmaa mm. keräsin sähköpostiosoitteita ja laadin markkinointikirjeitä. Päivitin myös Sudet Salibandyn kotisivuja lisäämällä “kikkavideo” sivulle Youtube linkkejä, jne.

Harjoittelun aikana opin suunnittelemaan omatoimisesti kyselyitä, tekemään markkinointisuunnitelman sekä hoitamaan laskusta.

Tulisin Sudet Salibandyn toimistolle mielellään uudestaankin töihin.

Aleksi Saurila