Sudet Salibandy ry toimii elokuussa 2018 Katusählyn karsintaturnauksen järjestäjänä viidennen kerran. Kiertue saapuu urheilukaupunki Kouvolaan Susien isännöitäväksi 11.8.2018. Tapahtumapaikkana toimii Kauppakeskus Veturin parkkialue. Kauppakeskus Veturi tarjoaa tapahtumalle loistavat puitteet monipuolisine palveluineen.

Turnauspäivänä pelaajien, taustajoukkojen ja katsojien viihtyvyydestä huolehtii rautaisella ammattitaidolla monipuolinen ohjelmatoimisto Junski.fi.

Ilmoittautuminen on nyt auki ja löytyy täältä:

https://sudetsalibandy.fi/turnaukset/katusahly-info/tupla-katusahly-2018-kouvola/

Kasaa kaverit yhteen ja ilmoita joukkueesi mukaan turnaukseen!

#tuplakatusähly2018 #tuplakatusähly #sudetsalibandy #kaikki #liikkuvat #susienmatkassa #intersportkouvola #fatpipe #junskifi #kauppakeskusveturi #tahto #tahtoratkaisee #Kouvola #urheilukaupunki #salibandy #floorball #innebandy