Miesten edustusjoukkueemme pelaa II-divisoonassa. Edustusjoukkueen alaisuuteen kuuluu jatkossa myös II-joukkueen pyörittäminen farmisopimuksen kautta sekä A-poikien sarjapaikka. Joukkueen rinki on nykyiseltään n. 25 pelaajaa. Farmisopimus, sekä A-poikien joukkue takaavat sen, että kaikki nuoret, kuin vanhemmatkin pelaajat saavat varmasti peliaikaa kauden aikana. Vaikka joukkueemme pelaa kolmella joukkueella sarjaa kilpailumielessä, on pääfokus edustusjoukkueen tekemisessä, muita kuitenkaan unohtamatta. Joukkueen tuloksellinen tavoite on vakiinnuttaa paikka Kaakon kakkosen kärjessä!

Joukkueen puuhamies Laurila tavoitettiin Eerolan viheriöltä antamaan kommentit tulevasta kaudesta ja pelaajahausta:Kaikkinensa jännitystä on ilmassa jo nyt vaikka eletään toukokuun alkua. Korian Klubin nousu tuo oman mausteensa soppaan, mutta toisaalta se on pakottanut entistä aktiivisempaan toimintaan meidän puolella. Ja kyllä tässä edelleen lupausten mukaisesti ollaan tavoittelemassa seuraavaa porrasta seurana.  Ollaan saatu jo hyvä määrä kiinnitettyä pelaajia ensi kaudeksi, mutta  silti on vielä viimeisille mietiskelijöille tilaa. Ennen kaikkea pelaajan oma motivaatio on se tärkein mittari meidän toiminnassa!”

Kriteerit sinulle:

lajitaidot
– halu harjoitella ja kehittyä
– sosiaaliset taidot


Toukokuun ajan avoimia harjoituksia!


Mikäli täytät mielestäsi yllä olevat ja haluat päästä pelaamaan Kaakkois-Suomen seuratuimmassa salibandyjoukkueessa ja isoissa valoissa, ei muuta kuin rohkeasti yhteyttä:

terolaurila(at)windowslive.com tai soita 044-7036327.