Sudet Salibandy ry piti ensimmäisen sääntömääräisen vuosikokouksensa 19.4.2018. Kokouksessa esiteltiin johtokunnan laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajien antama lausunto. Vuosikokous myönsi Johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden ja seuran ensimmäinen tilinpäätös vahvistettiin. Kokouksessa esiteltiin ja hyväksyttiin vuoden 2018 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Vanhoina jäseninä Johtokunnassa jatkavat Petri Joutjärvi (pj), Sari Outinen, Suvi Yrjönen, Teemu Karvonen, Risto Kailio, Kari Niemelä, Sami Mäkinen ja Vesa Viljakainen. Uusina jäseninä Johtokuntaan valittiin Eija Syrlin (sihteeri), Marko Kaisto ja Jonna Savolainen (varajäsen).

Puheenjohtaja Petri Joutjärvi kommentoi Johtokunnan kokoonpanoa ja tulevaisuuden suunnitelmia seuraavasti: ”Hienoa, että saatiin ryhmään jatkuvuutta sekä muutama uusi henkilö tuomaan tuoreita ajatuksia toiminnan kehittämiseen. Avaintehtävänä meillä on Sudet Salibandyn 2018-2022 Strategian viimeistely ja tämän jalkauttaminen seuraamme ohjaamaan toimintaa eteenpäin.”

Petri Joutjärvi
Sudet Salibandy ry Puheenjohtaja
040 537 6394
pete.joutjarvi(at)pp.inet.fi