Sunnuntaina 8.4. pelattiin Kuusankosken urheilutalolla D1-poikien ylialueellisen jatkosarjan alueloppuhuipentuma.
Ensimmäisessä välierässä vastaikkain asettuivat SB Heinola Rangers ja Kuopiolaisen SB Welhot Stars. Sarjakärki Heinola eteni tiukasta ottelusta finaaliin pistein 5-4. Toisessa välierässä Sudet kohtasivat sarjan kolmanneksi sijoittuneet LeBa-96 Heartsit Kontiolahdelta. Sudet voitti oman välieränsä 8-4 edeten illan finaaliin. Iltapäivän pronssiottelussa LeBa-96 Hearts vei Welhoja 6-0, ja he pääsivät kotimatkalle pronssit mukanaan.

Finaalissa nähtiin huikea taistelu mestaruudesta. Ensimmäisellä minuutilla Sudet siirtyivät 1-0 johtoon ja vain hetki siitä ja peli oli tasan. Sudet eivät kuitenkaan antanut Heinolan salamamaalin häiritä omaa tekemistään vaan hallitsivat ottelua alusta loppuun vieden sen lopulta numeroin 9-3.

Finaaliottelua seurasi noin 250 henkilöä, joka eli huikeasti mukana ottelussa antaen junioripelaajille upean fiiliksen kentälle.

Valmentaja Joona Tankan kommentit ottelun jälkeen:

– Hyvän joukkueen merkki on siinä, että pystyy venymään tärkeimmillä hetkillä parhaimpaansa. Tänään pelasimme finaalissa kauden parhaan pelimme. Joukkue osoitti loistavaa sitoutumista pelillisiin sovittuihin asioihin sekä kärkipelaajamme olivat todella hyviä tänään.

– Edellisestä aluemestaruudesta on Susilla toistakymmentä vuotta ja tämä tekeekin seuralle todella hyvää. Näyttäisi siltä, että seuraavaa ei tarvitse varmasti näin kauaa odottaa. Lopuksi haluan vielä kiittää mahtavaa tunnelmaa pelin aikana. En ole itse kokenut vastaavaa koskaan junioriottelussa. Pelaajat nauttivat hetkestä joka sekunti. Tätä on urheilukulttuuri parhaimmillaan.”

Joukkueen pelaajat: Eetu Harju, Lauri Nikkonen, Elias Kuusinen, Arttu Sinkkonen, Onni Hakkarainen, Pyry Makkonen, Noel Nurkka, Eino Kulonen, Tuukka Hämäläinen, Tarmo Ek, Saku Laakso, Aarne Kangas, Atte Suuronen, Eemeli Floman, Jimi Vanhatalo, Konsta Pirinen, Juuso Suotula, Aatu Linden.

Valmentajat: Joona Tankka, Henri Turunen ja Teemu Pienmunne
Joukkueen huoltajat: Sanna Ala-Krekola, Jari Laakso
Joukkueenjohtaja: Jonna Savolainen