Sudet E07 mitalipeleihin

Sudet E07 matkasi jatkosarjan päätöspeleihin Luumäelle, missä panoksena oli paikka loppuhuipentumaan. Ensimmäiseen peliin vastaan asettui PoNoVo keltainen, jolla vielä oli teoreettiset mahdollisuudet jatkopeleihin. Aikaisempi kohtaaminen oli päättynyt jännittävien vaiheiden jälkeen Susien yhden maalin voittoon.

Itse ottelu ei tarjoa suuria salibandyn hienouksia kun hidastempoinen peli on täysin Susien hallinnassa alusta loppuun. Maalilukemat pitää siedettävinä heikko laukaisutarkkuus ja lievästi hermostunut pallonkäsittely joka ilmenee helppoina pallonmenetyksinä ja heikkoina syöttöinä. PoNoVo luo harvat maalipaikkansa poikkeuksetta syötönkatkojen tai pallonmenetyksien aiheuttamista nopeista vastaiskuista. Pelistä 8-3 voitto Susille ja varma paikka mitalipeleihin, koska PoNoVo oli jo ehtinyt häviämään päivän ensimmäisen pelinsä LuFT:lle.

Lyhyen tauon jälkeen toiseen peliin vastaan asettui NST. Kokoonpanoaan suurella kädellä muuttanut NST on pelissä täysin vastaantulija ja vapautuneesti peliä pyörittänyt Sudet vyöryttää kolme erää hyökkäyksiään kohti Lappeenrantalaispäätyä. Edelleen osumatarkkuudessa on parantamisen varaa ja tolpat sekä ylärima on kovilla kun niihinkin osutaan toistakymmentä kertaa. NST pääsee pelissä myös kohtuullisesti maalien makuun lähinnä kaukolaukauksilla kun tunnollisesti puolustaneelle Susien maalille on hankala päästä. Ottelun loppulukemat 16-6 Susille ja valmistautuminen kauden päätöspeleihin kolmen viikon päästä voi alkaa.

Tänään tehopisteitä seuraavasti: Topi 9+2, Petrus 4+5, Iiro 2+4, Rasmus 4+0, Topias 1+3, Elias 2+1, Jasse 0+3, Sisu 1+1, Eelis 1+0, Vilho 0+1