Vietämme perinteikkäästi kauden päättäjäisiä koko seuraväen voimin, johon toivomme kaikkien seuran kilpa- ja harrastepelaajien sekä toimihenkilöiden osallistuvan. Myös näkisimme mielellään mahdollisimman paljon pelaajien perheenjäseniä paikalla.

Sudet Salibandy ry:n kauden 2017-2018 päättäjäisiä vietetään keskiviikkona 11.4.2018 klo 17.30-19.30 Lyseon liikuntahallissa.

Tilaisuudessa palkitaan ansioituneita pelaajia sekä toimihenkilöitä. Palkintojen jaon välissä järjestetään kisailuja toimintarastien muodossa, johon kaikki tapahtumaan osallistuneet voivat vapaasti käydä halutessaan osallistumassa. Suosittelemme siis ottamaan oman salibandymailan mukaan tapahtumaan. Pyydämme myös pelaajia pukeutumaan seuravaatetukseen.

MyClubiin on luotu päättäjäisistä tapahtuma ja toivomme, että jokainen kävisi merkkaamassa itsensä osallistuuko tapahtumaan, jotta osaamme varata tarjoiluja sopivan määrän. Kommenttikenttään voi myös ilmoittaa, jos perheenjäseniä osallistuu tapahtumaan. Kiitos!

Nähdään päättäjäisissä!