Sudet E07 pelasi viikonloppuna jatkosarjaa hyvällä menestyksellä. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Pelicans- turkoosi, joka oli kahdessa aikaisemmassa pelissä kauden aikana vienyt pisteet yhtä tasapelipistettä lukuun ottamatta. Tällä kerralla ei Sudet antanut juoksuvoimaisen Pelikaani- joukkueen yllättää. Koko viisikolla tiivisti puolustanut susilauma tylsytti vierasjoukkueen hyökkäykset ja laukauksia peitettiin uhrautuvaisesti. Loput laukaukset hoiteli Juho-Lauri maalillaan varmaotteisesti.

Pelicansia kuritti etenkin pitkästä aikaa hyökkäykseen nostettu Iiro laidoillaan Topi ja Petrus, joiden kuvioihin ei vierasjoukkue pystynyt vastaamaan missään vaiheessa.  Ottelun huippuhetkiin kuului myös puolustajan paikalla pelanneen Sisun oikea-aikainen syötönkatko ja hieno laukaus takaylänurkkaan, sekä Vilhon kokokentän soolo läpi Pelicans- puolustuksen.  Kolmannessa erässä Sudet menevät lopullisesti menojaan ja tuomarit päättävät pelin ennen täyttä aikaa 12 maalin eron täyttyessä erän puolessa välissä lukemin 16-4.

Ottelun pisteet: Iiro 7+2, Topi 3+6, Petrus 2+1, Sisu 2+0, Rasmus 1+0, Eelis 1+0, Jasse 0+1, Eppu 0+1, Topias 0+1

Päivän toisessa pelissä kohdattiin Lasb-jr. Suhteellisen tasaisen alun jälkeen Sudet ratkaisee pelin kun ensimmäisen pelin tehotrio laittaa pallon Lasb:n maaliin kolme kertaa 44 sekunnin aikana. Lasbia kurittaa etenkin Petrus neljällä maalillaan. Rasmuksen tahtomaali alivoimalla toisessa erässä päästää Sudet lopullisesti karkumatkalle ja kun vielä puolustajan paikalta Topias laittaa kaksi kaunista maalia sarjan yhdellä kovimmista laukauksista Lasbin maalin ylähyllylle on peli selvä. Ottelusta rutiinivoitto Susille lopulta lukemin 12-5.

Ottelun pisteet: Petrus 4+3, Topi 2+3, Eelis 0+3, Iiro 2+0, Topias 2+0, Rasmus 1+0, Jasse 1+0, Sisu 0+1

Ennen viimeistä turnausta Luumäellä on paikat loppuhuipentumaan enää kolmen kauppa. Vahvimmin kiinni loppuhuipentumapaikassa on Luft yhdessä Susien kanssa tasapistein sarjan kärjessä. Kahden pisteen päässä PoNoVolla on myös mahdollisuus kammeta itsensä jatkopeleihin. Jännitettävää siis riittää vielä jatkosarjan viimeisiin peleihin.

Turnauksessa debyytin 07- peleihin teki myös 08- poikien veräjänvartija Daniel Sorvo. Eikä poika paljoa ujostellut uusia ympyröitä saatuaan komennuksen maalille Pelicans- ottelun kolmanteen erään. Pelicansin pelaaja miettii varmaan vielä hetken miksi ei pystynyt siirtämään palloa suoraan syötöstä tyhjään maaliin kun sähäkästi tolpalta toiselle liikkuneen Danielin kobra-käsi ehti vielä pallon tielle. Mahtava debyytti uusiin ympyröihin kun ottaa huomioon, että nyt olivat ensimmäiset kokemukset peleistä ilman maalinpienennyksiä.

Artikkelikuva: Juha Tenhonen