Sudet Salibandy ry:n edustusjoukkueen HOPE-hyväntekeväisyysottelu pelataan tämän viikon perjantaina (9.3.) klo 19 Mansikka-ahon urheiluhallilla. Susien vieraaksi saapuu Lappeenrannasta PoNoVo II.

Susien edustusjoukkueen viimeinen runkosarjan ottelu on tänä vuonna samalla hyväntekeväisyysottelu.

Kauden viimeisen pelin yhteyteen on haluttu luoda hyvän kierre eli haluamme jakaa hienon kauden päätteeksi hyvää myös muille. Yhteistyökumppaniksi valikoitui Hope ry. Hope jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettista apua niin vaate- kuin tavaralahjoituksin, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajanelämyksiä.

Perjantain 9.3. klo 19 peliin on kutsuttu Hopen asiakkaita seuraamaan peliä ja ottelun yhteydessä järjestämme keräyksen, johon me kaikki voimme osallistua omien mahdollisuuksien mukaan. Toivomme keräykseen osallistuvilta esimerkiksi lyhyeksi jääneitä salibandymailoja ja pieneksi jääneitä säbävarusteita. Tuothan lahjoitukset ehjinä ja puhtaina. Kiitos jo etukäteen!

Keräyksestä saadut varusteet menevät Kouvolan alueen lasten ja nuorten hyväksi.

Sudet salibandy/edustusjoukkue ja Hope ry Kouvola