Susien oljenkorsi oli ennen ottelua vielä heikosti pinnan päällä, ja vaikeasta ottelun alusta huolimatta Hukkalauman onnistui hakea vierasvoitto 10-11 (4-2, 4-6, 2-3).

 

Troopers tuli hurjalla asenteella ottelun ensimmäisen erän päätylankun karvauksella ja Susilauma oli helisemässä koko ensimmäisen 20 minuuttia. Tästä kuitenkin noustiin ottelun toisessa erässä kun Susilauman onnistui kiriä tasoihin ja ohitse neljä kertaa. Myös neljästi Troopersin onnistui tulla tasoihin. Viimeinen erä oli Susilaumalta hyvä osoitus venymisestä tiukassa paikassa, mutta harmittavasti vasta runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa ja näin  unelma pudotospeleistä jäi kuitenkin vielä eloon.

 

Susilauman ehdottomia hahmoja olivat Petri Pöntinen 3+1, Lauri Turunen 2+1, Henri Kiviranta 3+0 sekä Miika Heinola 1+2. Maalilla Sakari Mikkola antoi joukkueelle mahdollisuuden pelata voitosta hyvillä torjunnoillaan kahdessa ensimmäisessä erässä.

 

Kauden viimeinen kotiottelu on perjantaina 9.3 klo 19.00 Mansikka-aholla. Tervetuloa!