Tänään Susilauma kapuaa toiseksi viimeistä kertaa kotiyleisön ihasteltavaksi kotoisalla Mansikka-aholla. Joukkueella on kolmen ottelun tappioputki menossa ja tänään tarvitaan kotiyleisön kannustusta jotta tämä putki saadaan katkaistua.

Sarjataulukossa Heinola taistelee itseään raivoisasti pois karsijan paikalta. Joukkue ei ollenkaan niin heikko mitä sarjataulukko näyttää, vaan se on Susien ohella hävinnyt kuusi ottelua ainoastaan maalin erolla. Joukkueesta kannattaa seurata -02 syntynyttä Roope Nikkiä ja tämän todella näpäkkää rannelaukausta.

Susista poissa ovat edelleen Miika Heinola, Antti Punkkinen, Samuli Hirn sekä Patrik Malmström.

“Tänään on iso peli ja mahtavaa päästä jälleen kotiyleisön edessä pelaamaan. Vaikka playoff paikka on enää teoreettinen, tulee Susilauma antamaan kaikkensa illan ottelussa!” lupaa Laurila.

 

Sudet-Heinola

1830

Mansikka-aho