Kuuden pisteen ottelussa Lappeenrannan PoNoVo oli lopulta niukasti parempi numeroin 9-10 (2-4, 5-3, 2-3). Kauden ennätysyleisö, 361 katsojaa sai todistaa kuinka ensimmäisessä erässä Sudet oli jo 4-1 tappiolla, mutta onnistui toisessa erässä nousemaan parhaimmillaan 7-4 johtoon.

 

Toinen erä meinasi olla Susien kauden paras esitys, ja sitä se olikin 16 minuuttia, kunnes jälleen Susien synkkään hetkeen mahtui kolmen maalin rypäs omaan päähän ja näin viimeiseen erään 7-7 tasanumeroista.

 

Kolmannessakin erässä Susilauman onnistui kahdesti johtaa ottelua, mutta niin vain PoNoVo rutiinilla painoi rinnalle ja ohitse. Susien loppurynnäkkö antoi mahdollisuuden tuoda peli tasoihin mutta tällä kertaa ei lopussa pallo pomppinut.

 

Susien parhaita olivat Mikko Vainio 2+0, sekä tulikuumalla lavalla pari erää operoinut Samu Raatikainen, 3+1. Maalilla Joona Tankka kirjautti 19 torjuntaa. Tappion jälkeen sarjataulukko näyttää sellaiselta, että nyt olisi kaivettava hyvä voittoputki runkosarjan päätöskierroksille playoff paikkaan yltämiseksi.

 

“Yritin huudella jengille sitä syttymistä ja ei se ottelun startti mennyt meiltä ihan putkeen. Hyvä toisen erän startti antoi meille mahdollisuuden pelata voitosta, ja näin jälkikäteen harmittaa isosti toisen erän lopun musta hetki, tällä kertaa se hetki toi kolme maalia omiin. Mutta, vaikka nyt onkin tullut kahdesti turpaan tiukoissa peleissä, niin kyllä tästä on hyvä fiilis jatkaa kohti neljää viimeistä matsia. Käytännössä playoff paikka on edelleen omissa käsissä, toki enää ei auta hävitä matseja!” totesi edelleen pettyneenä tappiosta  tavoitettu laurila.

 

Seuraavan kerran Sudet pelaa 16.2 Mikkelissä Hatsinaa vastaan.

 

Seuraavan kerran otellaan kotoisalla Mansikka-aholla 22.2.