Sudet SB C-junioreiden Punainen joukkue matkusti lauantaina Joensuuhun ylemmän jatkosarjan otteluihin. Sudet kohtasi Joensuussa Lappeenrannan NST:n ja Hollolan LASB:n.

Ensimmäisessä ottelussa Sudet SB kohtasi NST:n. Ottelusta muodostui Susille vaikea koitos. Ensimmäisen erän jälkeen maalit olivat Susille 2-1. Toinenkin erä oli maalien valossa Susien, mutta tilanteet kentällä alkoivat siirtyä enemmän ja enemmän Susien maalin edustalle. Susien maalissa Jere Vainosella oli torjuntoja tuplasti verrattuna NST:n virkaveljeen. Lukemat kahden erän jälkeen olivat 5-3 Susille.

Kolmannessa erässä Sudet oli lievästi sanottuna pinteessä. Erä alkoi alivoimalla, josta NST rankaisi jo 30 sekunnin pelin jälkeen. Heti perään Sudet saivat jäähyn väärästä vaihdosta. Sudet onnistuivat kuitenkin rokottamaan vastustajaa alivoimalla, mutta kuitti tuli heti jäähyn päätyttyä. Sudet karkasi vielä kertaalleen kahden maalin päähän, mutta heti maalin perään saatu jäähy mailaan lyömisestä kostautui ja NST pääsi maalin päähän. NST painoi päälle valtakunnan syyttäjän lailla ja onnistuikin tasoittamaan pelin pari minuuttia ennen ottelun loppua.

Lopputulos 7-7 taisi lopulta harmittaa enemmän NST:tä kuin Susia. NST jyräsi kolmannessa erässä voimalla kohti Susien maalia. Myllytyksen keskellä Susien maalissa Jere Vainonen pelasti erinomaisilla torjunnoillaan (25 torjuntaa) pisteen tuliaisiksi Kouvolaan. Susien tehomiehinä häärivät Juuso Suotula 1+2, Joni Aaltonen 2+0 sekä Jere Lehto ja Arttu Sinkkonen 1+1.

Toiseen otteluun LASBia vastaan susilauma oli latautunut kunnolla. Ottelua oli pelattu vain 5 sekuntia Susien juhliessa ensimmäistä osumaansa. Susien kaikki kolme kentällistä onnistuivat maalaamaan ensimmäisessä erässä vielä kukin kertaalleen. Tilanne Susille ensimmäisen erän jälkeen 4-0. Toisen erän alkuun Sudet onnistuivat maalin teossa ja ottelua alkoi olla ”pelattu”. Toisen erän viimeisellä sekunnilla Sudet maalasivat tulostaululle tennislukemat 6-0. Kolmannessa erässä Sudet tuplasivat maalisaaliinsa LASB onnistuessa kahdesti. Loppulukemat olivat Susille 12-2. Vaikka Sudet hallitsivatkin ottelua, onnistui LASB aika ajoin luomaan painostusjaksoja Susien maalille. Susien maalissa Eemeli Floman oli hyvä torjuen maalissa varmasti. Eemeli nappasi kiinni myös muutaman läpiajon. Susien kaikki kolme kentällistä onnistuivat maalaamaan useasti. Tehopinnoja nappasivat Pyry Makkonen 4+1, Juuso Suotula 1+3 ja Nuutti Ikonen 2+1.

Vaikeasta NST ottelusta huolimatta Sudet jatkavat viikonlopun jälkeen sarjan kärkipaikalla tappioitta. Seuraavan kerran Susien virettä testaavat kuun puolivälissä Josba ja Varkauden Tarmo.