Joukkue aloitti harjoittelun vastuuvalmentajan Erno Kujalan johdolla toukokuun puolivälissä tähtäimessään elokuussa pelatut C2-ikäluokan SM-karsinnat. Juho Mikkola jatkoi Ernon apuna valmennusryhmässä. Muita toimihenkilöitä on mukana neljä.

Joukkueessa on tällä hetkellä mukana 17 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Joukkue harjoittelee yhtenä ryhmänä 3-4 kertaa viikossa. Harjoittelussa on panostettu lajitaitojen ja pelitaktillisten osa-alueiden kehittämiseen fysiikkaa unohtamatta. Toukokuusta alkaen joukkueella on ollut yli sata yhteistä harjoitus- ja pelitapahtumaa. Kehitystä on tapahtunut kaikilla osa-alueilla – sekä yksilö- että joukkuetasolla. Tavoitteena harjoittelussa on ollut kehittää joukkueen pelaamista, mutta myös opettaa ja antaa pojille eväitä pelin osaamisen ja muiden lajin hienouksien oppimisen myötä.
 
Kausi on edennyt vahvassa myötätuulessa. SM-karsinnoissa pojat olivat kivikovassa alkulohkossaan neljänsiä. Jatkokarsintapaikasta tapeltiin tosissaan vielä viimeisessä karsintapelissä. Mainittakoon, että kaikki kolme edellä ollutta joukkuetta pelaa 16 joukkueen SM-sarjaa.
 
Liiton aluesarjassa joukkue voitti oman alkulohkonsa puhtaalla pelillä. Ylialueellisessa jatkosarjassa (YJS) joukkue on kahden kierroksen jälkeen kolmantena ja edelleen ilman tappioita. Tavoitteena on olla keväällä kahden parhaan joukossa ja jatkaa edelleen Playoff-karsintaan. Tavoite on kova, mutta mahdollinen.
 
Yksilöinä joukkueesta on kauden peleissä esiin noussut hurjaa jälkeä tehnyt ”ykköskenttä”. Juuso, Pyry, Jere, Ossi ja Olli ovat esiintyneet läpi kauden erittäin vakuuttavasti. Taustalla on hyvä terveystilanne ja sitä myötä hyvä harjoitusaktiivisuus. Pojat ovat päässeet harjoittelemaan viisikkona lähes jokaisessa kauden harjoituksessa ja tämä näkyy pelikentällä. Maalivahdit Eemeli ja Jere ovat olleet myöskin huimassa iskussa. Tarmo on kehittynyt kauden aikana huimasti – huimaa kokonaisvaltaista pelaamista sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Mutta on ehdottomasti alleviivattava, että koko joukkue on kasvanut viime kaudesta pelillisesti sekä henkisesti huomattavasti. Tällä hetkellä joukkue lähtee voittamaan jokaista peliä ja itseluottamus on kohdillaan. Joukkueella on myös hauskaa harjoituksissa – joskus liiankin hauskaa. Joukkueen pelaajia on ollut mukana myös B-junioreiden peleissä onnistuen myös siellä mainiosti. D1-junioreiden peleissä joukkueen 2004 syntyneet pojat ovat olleet todella vakuuttavia: Susien D1 on dominoinut sarjaa täysin.
 
Joukkueen pelaajista Jere L ja Ossi ovat olleet mukana 2003 syntyneiden SSBL maajoukkuetien United-joukkueessa. Vuotta nuoremmissa 2004 syntyneissä Pyry on ollut vastaavasti mukana oman ikäluokkansa United-joukkueissa.
 
Joukkueen tavoitteena on loppukauden aikana jatkaa samalla hyvin alkaneella tiellä ja olla YJS sarjan päättyessä kahden parhaan joukossa. Sarja on tasainen ja tiukka. Vastassa on kovia joukkueita, mutta kaikki on mahdollista.