Joukkueen kausi alkoi elokuussa isoilla muutoksilla, kun joukkueen vastuuvalmentaja vaihtui Tero Laurilasta Joona Tankkaan. Joukkueen valmennuksessa on lisäksi ollut mukana Kati Kokkola sekä Markus Tankka. Kati on vastannut pääosin joukkueen ryhmähengen kehittämisestä sekä muusta mentaalipuolen valmennuksesta.

Pelaajia oli kauden alkaessa 1+14, mutta nyt loppusyksystä joukkueen pelaajamäärä on kohonnut uusien pelaajien myötä 1+19 lukemaan.

Saliharjoituksissa on keskitytty henkilökohtaisen taidot kehittämiseen eli mm. syöttötaidon, mailatekniikan, pallonhallinnan ja laukaisutaidon harjoitteisiin on käytetty paljon saliaikaa. Lisäksi joukkueen harjoituksissa on ollut vähintään kerran viikossa seuran fysiikkavalmentaja Juha Teuronen, joka on vetänyt monipuolisia fysiikkatreenejä.

Joukkue on osallistunut kovatasoiseen Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen yhdistettyyn C-tyttöjen kilpasarjaan. Tähän asti pelatuista otteluista joukkue on saavuttanut yhden tasapelipisteen. Joukkue luottaa laadukkaan päivittäisen tekemisen tuottavan tulevaisuudessa varmasti hyvään tulokseen myös pelikentällä. Tämä on juurikin yhtenä tavoitteena loppukaudeksi. Viime aikoina harjoituksissa ollaan myös nostettu tempoa, joka on vaatinut pelaajilta myös parastaan.

Joukkueen vahvuudet:

1) Sitoutunut joukkue yhteisiin tapahtumiin

  • Harjoituskäyntien prosentti on korkea joukkueessa.
  • 2) Kasvanut joukkuekoko ja yksilöiden kehityssuunta.
  • Joukkuekoon kasvaminen antaa turvaa tulevaisuudelle joukkueelle. Lisäksi on ollut hienoa nähdä nopeaa kehittymistä muutamilla pelaajilla.