Susien C-junioreiden Punainen joukkue avasi SSBL ylemmän jatkosarjan kahdella voitolla Hollolassa. Joukkue lähti otteluihin hieman epävarmoin aatoksin, sillä sairastuvalla oli eri syiden vuoksi useampi pelaaja. Toisaalta mukana oleville oli tiedossa enemmän peliaikaa ja suurempaa roolia.
Hollolassa ensimmäisessä pelissä vastaa asettui NST Lappeenrannasta. Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet parin viime kauden aikana tiukkoja ja tasaisia vääntöjä.
NST aloitti ottelun kovalla karvauksella ja ensimmäiset minuutit pelistä pyörittiin Susien puolustuspäässä. Ottelu tasaantui ja Sudet sai kokeilla kahden pelaajan ylivoimaakin. Palloa pidettiin ja siirreltiin näyttävästi, mutta ylivoiman aikana saatiin aikaiseksi vain yksi laukaus. Pitkä tauko edellisistä ”tosi peleistä” näkyi Susien pelissä viimeistelyssä sekä helpoissa syötöissä, joissa palloa pomputeltiin. Olisiko osasyynä tähän ollut matto pelialustana?
Maalien makuun ottelussa päästiin vasta toisessa erässä. Susien maaleista vastasivat Pyry Makkonen ja Joni Aaltonen alivoimalla. Ottelun komeimmasta suorituksesta vastasi kolmannessa erässä Joonas Virtanen. Joonas niputti NST:n puolustuksen näyttävillä kieputuksilla ja vippasi pallon lopulta maaliin ylähyllylle. Susien neljännen maalin teki tyhjiin Juuso Suotula. NST:n maaleista toinen kimposi maalin edessä onnekkaasti NST:n pelaajan jalasta maalin perukoille.
Susien maalissa Jere Vainonen oli erinomainen. Varsinkin ottelun kolmannessa erässä Jere masensi lappeenrantalaiset lukuisilla ”isoilla” torjunnoilla. Jere sai tukea koko joukkueelta, joka puolusti uhrautuvasti blokaten NST:n vetoja. Sudet SB onnistui hienosti alivoimalla suoriutuen kaikista kolmesta joukkueelle tuomitusta jäähystä ilman takaiskua. Susille ottelusta ansaittu 4-2 voitto.
Toisessa ottelussa Sudet kohtasi isäntäjoukkue LASB jr:n. Sudet hallitsi hienoisesti ottelun alun tapahtumia. Sudet siirtyivätkin kahden mallin johtoon ensimmäisen erän alkupuolella Juuso Suotulan ja Olli Joutjärven maaleilla. Ottelu siirtyi kuitenkin Susien maalin edustalle jäähyilyn myötä. Joukkueen puolustus toimi kuitenkin mallikkaasti eikä Eemeli Floman joutunut vielä esittämään taikatemppuja maalissa.
Toisessa erässä LASB kavensi pelin 1-2 lukemiin, mutta Sudet vastasi kahdella maalilla karaten jo 4-1 johtoon. Erän loppupuolella LASB onnistui kuitenkin kaventamaan Susien johdon kahteen maaliin. Erässä Eemeli torjui parikin läpiajoa pitäen Sudet johdossa. Kolmannen erän alkuun Sudet siirtyi uudelleen kolmen maalin johtoon. LASB kavensi kuitenkin nopeasti ylivoimalla Susien ottaessa turhan jäähyn keskialueella. Erän viimeisellä kolmanneksella Sudet maalasivat kerran ja LASB kahdesti. LASB yritti vielä tasoitusta ilman maalivahtia. Sudet pelasi kuitenkin rauhallisesti kontrolloiden tapahtumia. Sudet oli lopulta ottelussa parempi joukkue ja voitto matkasi Kouvolaan lukemin 6-5.
Susien Punainen joukkue näytti vahvuutensa lauantain peleissä. Suoritusvarmuus ja -taso on parantunut viime kaudesta. Joukkue pystyi nyt voittamaan molemmat ottelut, vaikkei pelillinen esitys ollutkaan aivan normaalilla tasolla. Susien tehomiehinä lauantaina hääräsivät Juuso Suotula (4+0), Jere Lehto (0+3) ja Olli Joutjärvi (1+2). Olli pelasi muutenkin hienosti johtaen joukkueen puolustusta vakuuttavasti. Molemmat maalivahdit Jere Vainonen ja Eemeli Floman pelasivat hyvät pelit. Kahden viikon päästä 10.12. Sudet kohtaavat kotiturnauksessaan Kuusankoskella SB Heinolan ja Kuopiolaisen SB Welhojen joukkueen.