Torstaina pelataan mansikka-aholla Susivinkkelistä erittäin tärkeä neljän pisteen kamppailu kun vieraaksi saapuu Imatralta nousijajoukkue Troopers.

 

SARJATAULUKKO

#
Joukkue
O
H⁰
TM
PM
ME
P
1 Pelicans SB 7 7 0 0 57 30 27 14
2 Kosken Dynamo 7 6 0 1 48 36 12 12
3 Voima 7 5 0 2 46 27 19 10
4 Hatsina 7 4 0 3 43 43 0 8
5 PoNoVo 7 4 0 3 50 39 11 8
6 Sudet SB 7 2 3 2 37 42 -5 7
7 Troopers 7 3 0 4 41 42 -1 6
8 SB Heinola 7 2 0 5 34 44 -10 4
9 PoNoVo II 7 1 0 6 35 63 -28 2
10 Top Team 7 1 0 6 39 64 -25 2

 

Susissa on asetettu selkeä tavoite playoffeihin, eli neljän parhaan joukkoon. Sarjataulukkoa katsastelemalla voidaan todeta Troopers kotipelin olevan erittäin tärkeä kamppailu tämän tavoitteen kannalta. Susilla on ensimmäisen kierroksen viimeisessä ottelussa vierasottelu PoNoVo:n kakkosjoukkuetta vastaan, joten neljä pistettä ottamalla näistä kahdesta ottelusta, olisi Susien playoff-paikka täysin omissa käsissä. Kahdella viimeisellä kierroksella puolestaan viisi kärkijoukkuetta pelaavat paljon ristiin, joten 11 pisteellä susilauma olisi neljäntenä sarjassa, tai aivan siinä kannassa. Ero kakkos-/kolmospaikkaan myös varmasti kaventuisi nykyisestä viidestä pisteestä pienemmäksi.

 

Troopers kohtaa kierroksen viimeisessä ottelussaan Top Teamin, joten siellä on täysin samanlaiset aatokset pelin tärkeydestä kuin Susilla.

 

Heinolasta haetun vierasvoiton myötä Susilauman itseluottamus on saanut positiivistä boostia tulevaan tärkeään koitokseen, ja vaikka kokoonpanossa on pahoja poissaoloja, on toimitus hyvillä fiiliksillä. Myös muutaman pelikunto on vielä mysteeri ja näiden herrojen osalta pelikunto selviää vasta pelipäivänä. Susien paidassa nähdään myös uusi tulokas kentällä, mutta tästä lisää keskiviikkona.

 

Sarjanousustaan huolimatta Troopers on kokenut joukkue tälle sarjatasolle. Kokemusta Imatralaisjoukkueessa edustavat Janne Stenberg (2+5) sekä Susissakin esiintynyt Tero Lakanen (2+1). Onpa Imatran scoutit nähty vakoilemassa susien harjoituksiakin ahkerasti parin viime viikon aikana, joten tähän Susien on syytä reagoida.

 

“Kaksi voittoa viikon sisällä oli meidän kannalta todella tärkeitä muutenkin kuin sarjataulukon kannalta ja uskon sen kantavan joukkuetta näissä pimeissä illoissa seuraavat viikot. Eletään taas tämän pimeyden kannalta vaikeaa aikaa joukkueen kanssa, kun ei meinaa ihmisillä riittää virta työpäivän jälkeen harjoituksissa. Viime kaudella tässä vaiheessa meillä oli erittäin synkkä jakso menossa, joten siitäkin syystä nyt saavutetut kaksi peräkkäistä voittoa nostavat minun itseluottamusta tulevan pelin osalta. Toki poissaolot rokottavat joukkueen iskukykyä, mutta samalla se on toisille pelaajille mahdollisuus ottaa isompaa roolia,” sanaili jälleen luottavaisena esiintynyt Laurila.

 

Sudet-Troopers

 

Torstai 30.11.2017

Mansikka-ahon liikuntahalli

Liput 2/5e, seuran jäsenet ilmaiseksi. Jäsenkortin saa ladattua myclubista puhelimeen ja toimisto opastaa tarvittaessa.

OTTELUISÄNTÄ: Kuusaan lasi&kehys