Sudet vieraili torstai-iltana Vierumäellä SB Heinolan kotiluolassa. Ottelusta on kotiintuomisina kaksi makeaa pistettä 2-3 (1-0, 1-2, 0-1) vierasvoiton myötä.

 

Ottelun ensimmäisessä erässä Heinola oli kuskin paikalla, ja maalivahti Sakari Mikkola piti Sudet mukana ottelussa huippuluokan torjunnoillaan. Erän lopussa susipakka sahattiin parilla poikkarilla ja Kimi Paasonen osui pieniin maaleihin Roope Ketolan syötöstä.

 

Toinenkaan erä ja sen alku ei ollut Susilta kovinkaan vahva esitys. Erän puolivälissä Teemu Pienmunne kauhistutti Heinolalaisyleisöä puolen kentän kammo rannarillaan ja näin digitaalit näyttivät 1-1. Erän lopussa Tatu Laine tasoitti pelin ylivoimalla maalin edestä 2-2:n.

 

Kolmannessa erässä Antti Punkkinen taiteili myöskin ylivoimalla 3-2 johtomaalin, ja tämä jäi samalla ottelun voittomaaliksi Heinolan kovasta kiristä huolimatta.

 

“Mitä pidemmälle aika kului ottelun jälkeen, sitä makoisammalta voitto tuntui. Eihän meillä ollut juurikaan maalipaikkoja 5 vs 5 pelissä, joten juurikaan enempää ei voitu itse tehdä. Maalilla Sakke anto antoi mahiksen pisteisiin ja onneks se hyödynnettiin, liian monesti tällaisissa peleissä voitto on jäänyt ottamatta. Kyllä tästä nyt kahden ottelun voittoputkessa on hyvä fiilis lähteä seuraavaan neljän pisteen otteluun Troopersia vastaan mansikka-aholle,” sanaili valmentaja Laurila.