Edustus matkustaa tänään vierasotteluun Vierumäelle SB Heinolan vieraaksi klo 18.30 alkavaan otteluun.

 

Susilauma on saanut otteluun jobinpostia Miika Heinolan ja Kalle Kaleniuksen loukkaantumisten myötä. Tämä asettaa omat haasteensa kentällisten muodostamisessa, mutta kyllä Sudet saa erittäin iskukykyisen joukkueen jalkeille. Viime viikon avausvoitto Hatsinasta vapautti selkeästi joukkuetta takalukosta ja näin voidaan odottaa vahvaa esiintymistä joukkueelta. Vierumäen iso kenttä ja hivenen oudohko alusta tuovat omat mausteet keitokseen, mutta eiköhän näistä selvitä.

 

Kotijoukkue Heinola on aloittanut sarjan tuloksellisesti odotettua vaisummin. Joukkue on voittanut sarjassa kahdesti Susien yhtä vastaan, mutta silti joukkue majailee pisteen susien alapuolella. PoNoVo:t 1 ja 2 ovat olleet tähän mennessä Heinolalle mieluisia vierasmatkoja, sillä molemmat voitot joukkue on ottanut Lappeenrannasta. Kotivoitto uupuu Heinolalta, vierasvoitto susilta, joten toisen ei tarvitse enää jatkaa voitoitta.

 

Scoutit ovat käyneet katsastamassa Heinolan ja viesti on ollut selkeä:

  • Silfsten ja Ketola kuriin.
  • Kimi Paasonen saa laukoa, ei osu edes isoihin
  • Taitavalle Antti Moilaselle ei anneta painetta koska tulee jalalla leikitellen ohi karvauksen
  • Heinola kääntää peliä keskialueelta hanakasti, joten Tamin sanoin “respect the bluelines”.

 

Toimitus odottaa mielenkiinnolla pistenikkari Roope Nikin kohtaamista. Poika on 2002 syntynyt ja miesten peleissä tehopisteitä on kertynyt jo 6+3. C1-poikien SM-sarjassa Roope on tehtaillut 8 otteluun hurjat 13+22 tehopistettä. Nuorella miehellä laukaus on ollut kova, miten riittää jalka tänään?

 

Linkki tulospalveluun

 

Susien seuraava kotiottelu on ensi viikon torstaina kun Imatralta saapuu vieraita sarjanousija SB Troopers klo 18.30 alkavaan otteluun.