Huomenna, torstaina pelataan jälleen kotoisalla Mansikka-aholla klo 18.30 alkaen kun vieraita saapuu Mikkelistä Urheiluseura Hatsinan toimesta. Vuosien saatossa Susilauma ei ole mikkeliläisiä vastaan juurikaan juhlinut, ja toimitus ei osaa sanoa milloin viimeksi Hatsinasta olisi pisteitä saatu.

 

Hatsina on mennys kovastikin uusiksi ja seurassa on jatkunut nuorennusleikkaus tälläkin kaudella. Aiemmilla kausilla muutoksista huolimatta Hatsina on keikkunut tasaisesti sarjan kärkikaksikossa, joten totutun kova vastus saapuu vieraaksi.

 

Joukkueesta puuttuu kivikova maaliruisku Mikko Ikonen, myöskään Karri Häkkistä ei ole näkynyt kokoonpanossa.

 

Sudet lähti kauteen playoff paikka tavoitteena ja ottelu hatsinaa vastaan on todellinen neljän pisteen ottelu. Samalla Sudet tavoittelee edelleen avausvoittoa sarjassa, ja tämä on näkynyt maaottelutauon aikana harjoituksissa positiivisena tekemisenä.

 

itse otteluun joukkue pääsee kohtuullisella kokoonpanolla. Poissa ovat armeijan vuoksi Teemu Pienmunne sekä kyseenalaista pelirangaistustaan kärsivä Joonas Leppänen.

 

Sudet-Hatsina

To 16.11.2017

klo 18.30

Mansikka-aho

Liput 5e/2e

 

Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan Susia!